Ο μακελάρης της Νορβηγίας Μπρέιβικ θα δέχεται επίσκεψη από την ερωμένη του με απόφαση της δικαστίνας

Ένα μόλις 24ωρο μετά την ετυμηγορία νορβηγικού δικαστηρίου ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματα του ναζιστή μακελάρη Μπρέιβικ, οι εκπρόσωποί του υποστηρίζουν ότι έχει το δικαίωμα να τον επισκέπτεται στη φυλακή μία κοπέλα, ονόματι Βικτώρια, με την οποία έχει αναπτύξει αλληλογραφία και δηλώνει ερωτευμένη μαζί του!

Σύμφωνα με το άρθρο 3 της σχετικής νομοθεσίας που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο επικαλέστηκε το δικαστήριο στο Όσλο, ο Μπρέιβικ, που σκότωσε 69 ανθρώπους το 2012, έχει όσα δικαιώματα απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι κρατούμενοι, ήτοι, μπορεί να τον επισκέπτεται η «σύντροφός» του και να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της!

 

«Τα δημοκρατικά ιδεώδη επιβάλλουν το σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων, ακόμη και εκείνων που προέβησαν σε δολοφονικές ή τρομοκρατικές ενέργειες», υποστήριξε μέλος της οργάνωσης.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για τη σύναψη κανονικής σχέσης μεταξύ της αποκαλούμενης Βικτώριας και του μακελάρη από τη Νορβηγία. Η γυναίκα δηλώνει ερωτευμένη με τον δολοφόνο και αποκαλεί τον εαυτό της κοπέλα του.

 

Το «ζευγάρι» έχει ανταλλάξει εκατοντάδες γράμματα μεταξύ του, αλλά μέχρι τώρα, οι αρχές απέρριπταν το αίτημά τους να συναντηθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ