Top Woman η Νάντια Χουσείν: Φτιάχνει την τούρτα της Βασίλισας Ελισάβετ για τα 90 της χρόνια

H ιστορία της Νάντια Χουσέιν (Nadiya Jamir Hussain) από το Λούτον (Luton) συγκινεί τους Βρετανούς στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. 

Η 31χρονη Νάντια υπήρξε η περυσινή νικήτρια του διαγωνισμού ριάλιτι Great British Bake Off, που παρουσιάστηκε για έκτη συνεχή χρονιά από το BBC και έχει κερδίσει δύο βραβεία BAFTA, αν αυτό λέει κάτι για την απήχηση των γλυκερών ιστοριών στις μάζες.

Γεννημένη το 1984 στο Λούτον –πόλη γνωστή κάποτε για την αυτοκινητοβιομηχανία της και σήμερα άλλο ένα μουντό αστικό κέντρο που στρέφεται στις υπηρεσίες–, η Χουσέιν έμαθε να μαγειρεύει μαζεύοντας συνταγές και παρακολουθώντας βιντεάκια στο Youtube. Παντρεμένη με πληροφορικάριο και μητέρα τριών παιδιών, ταυτόχρονα με το ριάλιτι παρακολουθούσε μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, συνοψίζοντας αυτό που μέχρι πριν μερικά χρόνια στη Βρετανία γινόταν αντιληπτό ως επιτυχημένο μοντέλο πολυπολιτισμικότητας. 

Από το πάνελ του γνωστού μεσημεριανάδικου Loose Women του ITV, όπου συμμετέχει, η συμπαθής Νάντια αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή ότι είναι αυτή που θα ετοιμάσει την τούρτα γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν ήθελε πολύ για να καταστεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της εβδομάδας, την ώρα που στις δημοσκοπήσεις η καμπάνια υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να αποκτά βηματισμό εν όψει του δημοψηφίσματος σε δύο μήνες.

«Πώς μπορώ να πω όχι στη βασίλισσα;» ήταν η αποστροφή στα λόγια της Χουσέιν, που εξομολογήθηκε στο εκστασιασμένο κοινό ότι, αρχικά, δίστασε. Ήταν δε τέτοιο το άγχος της, όταν έμαθε ότι θα είναι αυτή τελικά η εκλεκτή του παλατιού, που δεν μπορεί καν να αντικρίσει τον φούρνο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ