Η απίθανη εξομολόγηση 35χρονης: Γέννησα τα δίδυμα μου... με 2 χρόνια διαφορά!

Για τον Oliver και τον Isaac Best η σύλληψη έγινε ταυτόχρονα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά η συνάντησή τους έγινε με 2 χρόνια διαφορά, καθώς ο Isaac γεννήθηκε τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου.

Ο αδερφός του είχε γεννηθεί 2 χρόνια νωρίτερα κοντά σε αυτή την ημερομηνία, δηλαδή στις 22 Μαρτίου. Οι χαρούμενοι γονείς από το Leicester πήραν την απόφαση να καταψύξουν το ένα από τα δύο γονιμοποιημένα ωάρια ύστερα από έναν επιτυχή γύρο εξωσωματικής γονιμοποίησης, ο οποίος ήταν και η 7η προσπάθειά τους.

Η 35χρονη μητέρα αποκαλύπτει ότι η στιγμή που κράτησε το δεύτερο γιο στην αγκαλιά της ήταν συγκλονιστική, ενώ δεν περίμενε ότι θα έχει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα που είχε με το πρώτο της παιδί. Τα παιδιά είναι ουσιαστικά δίδυμα, αλλά με διαφορετική μέρα γενεθλίων. «Έχουμε τώρα την οικογένεια που πάντα ονειρευόμασταν και η ζωή μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους για όσα έχουν κάνει για μας», αναφέρει ο ευτυχισμένος πατέρας.

Οι δύο γονείς προσπαθούσαν για 10 χρόνια να κάνουν παιδί όταν τελικά κατέφυγαν σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι και οι δύο είχαν «ελάσσονος σημασίας» παράγοντες που επηρέασαν την ικανότητά τους να συλλάβουν. Έκαναν αρχικά προσπάθειες σπερματέγχυσης οι οποίες απέτυχαν πριν ξεκινήσουν τις εξωσωματικές και να φτάσουν τελικά στην έβδομη προσπάθεια που τους χάρισε τα δύο παιδιά τους τα οποία εν τέλει αποφάσισαν να τα φέρουν στη ζωή με διαφορά δύο ετών.

Το πρώτο ωάριο χρησιμοποιήθηκε στην έβδομη εξωσωματική, οπότε και γεννήθηκε ο Oliver και το ωάριο που είχε καταψυχθεί χρησιμοποιήθηκε λίγο καιρό αργότερα και ο Isaac γεννήθηκε φέτος έχοντας κοντινά γενέθλια με τον αδερφό του.

Σήμερα οι γονείς μιλούν για την ιστορία τους θέλοντας να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσα ζευγάρια προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί και να γίνουν γονείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ