Αρρωστημένο μυαλό! Πάμπλουτος Ρώσος πληρώνει ανθρώπους για να ξεφτιλίζονται μπροστά του

Ο Grigory Mamurin, που είναι γόνος μια πλούσιας οικογένειας στη Ρωσία, νομίζει το με λίγα χρήματα μπορεί να δει τα πάντα να γίνονται μπροστά στα μάτια του.

Ο αυτοαποκαλούμενος Σπίλμπεργκ της Ρωσίας βιντεοσκοπεί ανθρώπους να ξυρίζουν το κεφάλι τους, να πίνουν τα ούρα του, να καίνε τις θήλες τους και να κάνουν ένα σωρό άλλα εξευτελιστικά πράγματα για λίγα χρήματα.

 
Ο Mamurin, συνηθίζει να επισκέπτεται υποβαθμισμένες περιοχές της Μόσχας και να προσφέρει στους περαστικούς χρήματα, προκειμένου να κάνουν πράξη κάποια από τις αρρωστημένες ορέξεις του. Κάπως έτσι, έναντι αμοιβής, που συνήθως κυμαίνεται στα 140- 180 ευρώ,  ένας άνδρας πυροβόλησε ένα μικρό σκυλί, ένας άλλος έκανε σεξ με την φίλη του, ένας άλλος έκαψε τις θηλές του και ένας άλλος ήπιε ούρα.

 
Παράλληλα, είχε καταφέρει να πείσει καλλίγραμμες κοπέλες να πλύνουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους μέσα στο κρύο.

 

Στη συνέχεια το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο δημοσιεύει τα εξευτελιστικά βίντεο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, όπου τις αποκαλεί φάρσες.

 
Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ