Το love story της χρονιάς: Κινέζος Κροίσος παράτησε τα πλούτη, την μεγάλη ζωή για τα μάτια της αγαπημένης του αγρότισσας

Ένας κινέζος κροίσος παράτησε τα πλούτη του και τη μεγάλη ζωή για να ζήσει με την αγαπημένη του σε ένα αγροτικό χωριό στην Zhejiang της Κίνας. 

Ο 60χρονος επιχειρηματίας ζούσε στην Ισπανία μέχρι τον Οκτώβριο ενώ «έτρεχε» μία αλυσίδα εστιατορίων στη Σεβίλλη για 30 χρόνια, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Η όμορφη ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Yao Nanshan και τη Liu Lijian ξεκινάει το 2013. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2013 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε ο Yao στην κομητεία, Yunhe. Μια νύχτα που ο ίδιος και ο συνάδελφός του εγκλωβίστηκαν στο χωριό, χτύπησαν την πόρτα της Liu και της ζήτησαν να τους φιλοξενήσει.

Η Liu, περιποιήθηκε τους ξένους με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος αναφέρει στην Daily Mail, ότι εντυπωσιάστηκε από την καλοσύνη της ενώ συγκινήθηκε όταν έμαθε ότι η Liu δήλωσε πως είναι χήρα που αγωνίζεται να μεγαλώσει την κόρη της που είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια του αίματος. Οι δυο τους κράτησαν επαφή όταν ο Yao Nanshan επέστρεψε στην Ισπανία.

Ένα μήνα μετά τη συνάντησή τους, εκείνος επέστρεψε στο χωριό της Liu γιατί ήθελε να την ξαναδεί. Όταν ο Yao πρότεινε να την βοηθήσει και εκείνη με την κόρη της να τον ακολουθήσουν στην Ισπανία, εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν ήθελε να τον επιβαρύνει.

Τότε ήταν που ο 60χρονος επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ισπανία και να μεταφέρει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τις επιχειρήσεις του στα παιδιά του. Να σημειωθεί ότι είχε χάσει τη γυναίκα του το 2002 από καρκίνο στο στομάχι.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε την ημέρα των Χριστουγέννων πέρυσι και ζουν ευτυχισμένοι στο χωριό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ