Μετρό Λονδίνου: 82χρονος Ιάπωνας σπρώχνει με μανία 33χρονη πάνω στον συρμό -Η δίκη ξεκίνησε [εικόνες & βίντεο]

Ένας συνταξιούχος ο οποίος βρισκόταν επί 45 λεπτά στην πλατφόρμα του Μετρό, ξαφνικά πετάχτηκε από τη θέση του και έσπρωξε προς τον συρμό που εκείνη την ώρα ερχόταν με ταχύτητα μία γυναίκα.

Δράστης της περίεργης αυτής επίθεσης είναι ένας 82χρονος με ιαπωνική καταγωγή ο Yoshiyuki Shinohara, ενώ το θύμα είναι μια 32χρονη γυναίκα η Sheetal Kerai.

Η 32χρονη που στεκόταν πίσω από την κίτρινη γραμμή ασφαλείας, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς μετά το βίαιο σπρώξιμο και με τα δύο χέρια από τον συνταξιούχο, προσέκρουσε στο συρμό, στο σημείο που βρίσκεται ο οδηγός με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να πεταχτεί πίσω στην πλατφόρμα.


Σύμφωνα με την Dailymail, h γυναίκα υπέστη μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς, ενώ αμέσως ο κόσμος που περίμενε στην πλατφόρμα του μετρό έσπευσε να τη βοηθήσει.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 Νοεμβρίου και ο 82χρονος συνελήφθη. Η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια όπου έχει αποδειχθεί η πρόθεση του συνταξιούχου να σπρώξει τη γυναίκα προς τον συρμό, παρόλα αυτά κρίθηκε ακατάλληλος για να του αποδοθούν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαΐου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ