Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος & από μέλος της ΝΔ - Διεγράφη από τη ΝΔ ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Στην καρατόμηση-διαγραφή του νυν γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου  και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη αναμενόταν να προχωρήσει εντός της ημέρας ο Κ. Μητσοτάκης αποδίδοντας τις ευθύνες για το φιάσκο του συνεδρίου. 

«Οι ευθύνες για το φιάσκο στην ΟΝΝΕΔ έχουν ονοματεπώνυμο» σημειώνουν συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ  που εμφανίζεται αποφασισμένος το ξεκαθάρισμα στη νεολαία να αποτελέσει το πρόκριμα για τον ριζικό εκσυγχρονισμό του κόμματος.

«Δεν θα ανεχθώ μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης στην ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει δεκτά τα μέλη της στο συνέδριο του κόμματος και με την οποία προανήγγειλε τη διάλυση και επανίδρυση της νεολαίας του κόμματος.      

Στην ίδια ανακοίνωση ο πρόεδρος της Ν.Δ προανήγγειλε τις καρατομήσεις τονίζοντας ότι όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Σπασμωδικές κινήσεις  καταλογίζει στην ηγεσία της Ν.Δ η πλευρά Παπαμιμίκου που θεωρεί πως ότι αρνείται να θεσμοθετήσει τάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ κάτι που είναι αίτημα πολλών.

Διεγράφη ο  Γεωργιάδης

Διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Γεωργιάδης.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, Απόστολος Κράτσας, ο Βασίλης Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του Κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, με εισήγηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βασίλης Γεωργιάδης παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής.

Παραιτήθηκε τελικά ο Παπαμιμίκος

Την παραίτησή του τόσο από γραμματέας όσο και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, μετά το αλαλούμ στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη και τις πληροφορίες ότι αναμενόταν διαγραφή του, κατ' εντολήν του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν την ΟΝΝΕΔ, «απόφαση που με βρίσκει προφανώς αντίθετο», ενώ σημειώνει ακόμη ότι «κάποιοι προσπαθούν από το πρωί να βρουν τρόπο να με διαγράψουν λίγο πριν από το συνέδριο της ΝΔ και τη λήξη της θητείας μου, χωρίς να μπορούν να βρουν τίποτα σε βάρος μου».

«Αναλαμβάνω για ακόμη μια φορά ευθύνες που μου αποδίδονται αλλά και δεν μου αναλογούνΠαραιτούμαι για να διευκολύνω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», αναφέρει στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ