Χέρι - χέρι με τον Σύριο εραστή του εμφανίστηκε ο Ρίκι Μάρτιν αλλά μια πλούσια Βραζιλιάνα πλήρωσε 80 χιλ. για να τον φιλήσει‏

Πιασμένος χέρι-χέρι με τον νέο σύντροφό του Jwan Yosef, συριακής καταγωγής, εμφανίστηκε ο Ρίκι Μάρτιν, σε γκαλά του Αμερικανικού Ιδρύματος για την Έρευνα για το AIDS (amfAR ), που έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

 Ο ίδιος ο Martin δεν είπε τίποτα σχετικά με τη νέα σχέση του, μοιράστηκε όμως μετά στο Photocall μια κοινή φωτογραφία με ένα σύντομο αλλά σημαντικό μήνυμα: "Yes". Αυτή θεωρήθηκε και η επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ του τραγουδιστή και του καλλιτέχνη για την οποία γραφόταν διάφορα εδώ και μήνες.  

Το γκαλά είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν κεφάλαια για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας για την καταπολέμηση του AIDS και ο πορτορικανός τραγουδιστής κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες όταν έφτασε κρατώντας το χέρι του καλλιτέχνη συντρόφου του.

Το φιλί του πάντως ο διάσημος ποπ σταρ το πούλησε ακριβά σε γυναίκα, μια βραζιλιάνα επιχειρηματία την Ana Paola Diniz που πλήρωσε 80 χιλιάδες ευρώ για να φιληθεί στο στόμα με τον Μάρτιν.      

Στο γκαλά έδωσαν το παρόν και Supermodels όπως η Kate Moss και η Naomi Campbell ελαφρότατα ενδεδυμένη , ο σχεδιαστής Marc Jacobs, η  Kylie Minogue και οι σχεδιαστές Jean Paul Gaultier και Stefano Gabbana.    

Εκεί ήταν και ο Lucas Jagger που έβγαλε στον πλειστηριασμό μια κιθάρα υπογεγραμμένη από τον πατέρα του, Mick Jagger.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ