Σάλος με την ομιλία Λοβέρδου στη Βουλή: "Τι έγινε με το Βατοπέδι; Δείξτε μου έναν που καταδικάστηκε"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ανάμεσα στα άλλα : Διάβασα με συγκίνηση όσα είπε ο Καραμανλής στην κηδεία του Αγγέλου.

Είμαι σε θέση να αναρωτιέμαι τι έγινε με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Δείξτε μου έναν ο οποίος να καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το θέμα αυτό;"

 

Συνεργάτες του κύριου Λοβέρδου ανέφεραν ότι το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να είναι πια πολύ προσεκτικό στην ιστορία των εξεταστικών επιτροπών και στις κατηγορίες περί σκανδάλων διότι κατηγορούνται άνθρωποι σπιλώνονται υπολήψεις και στη συνέχεια αποδεικνύεται  ότι αυτά δεν ήταν στοιχειοθετημένα. 

«Μην μας κουνάτε εμάς το δάχτυλο»
Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος
καλώντας υπουργούς και βουλευτές της συμπολίτευσης να «σταματήσουν να κουνούν το φιλοκατήγορο δαχτυλάκι τους».

 

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «Ο λαϊκισμός πεθαίνει. Ξεψυχάει. Η ανόρθωση της χώρας προϋποθέτει τον λάκκο του να σκάψει ο ίδιος ο λαός. Αυτή θα είναι η λύτρωση» ενώ σε άλλο σημείο είπε «Αντιπολιτευόμαστε μια κυβέρνηση που εμπορεύεται την εικόνα του εαυτού της ως κατατρεγμένου, ευτελιζομενη και ευτελίζοντας τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

 Και, ενώ κάθε μήνας που περνάει αυξάνεται σε δισ. ευρώ ο λογαριασμός για τον πολίτη, όπως πχ στο ασφαλιστικό που ξεκίνησαν το φθινόπωρο από το μηδέν περικοπές και τώρα οι ίδιοι λένε πως θα περικόψουν και κύριες συντάξεις, αυτοί μιλούν για υπερήφανη διαπραγμάτευση».

 

« Να το πούμε καθαρά: αν μετά από όλα αυτά, έστω και ένας Έλληνας πολίτης, πέραν μελών και στελεχών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιμένει να πιστεύει τα περί υπερήφανης διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, τότε το μήνυμα που στέλνει αυτός ο πολίτης στους πολιτικούς είναι, πως στην Ελλάδα σταδιοδρομεί στην πολιτική μόνο αυτός που κοροϊδεύει κι όχι αυτός που παλεύει για τη χώρα και τους ανθρώπους» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ