Βίντεο: Ο τραγουδιστής κλωτσάει με δύναμη την κοπέλα που ανεβαίνει στην σκηνή για selfie

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια κίνηση του τραγουδιστή της πανκ μπάντας «The Story So Far» από την Καλιφόρνια, την ώρα του προγράμματός τους στο Mod Club στο Τορόντο, την Κυριακή το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του σόου, ένα κορίτσι από το πλήθος κατάφερε να ανέβει πάνω στη σκηνή και όπως φαίνεται στο βίντεο σηκώνει το κινητό της και είναι έτοιμη να βγάλει μια selfie φωτογραφία με φόντο το συγκρότημα. Αλλά όταν ο τραγουδιστής Parker Cannon, οποίος έχει γυρισμένη την πλάτη του εκείνη την ώρα, αντιλαμβάνεται ότι έχει ανέβει στη σκηνή, την κλωτσάει με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πλήθος πριν καν προλάβει να αντιληφθεί την επίθεση που δέχθηκε.

Στο βίντεο ακούγονται ζητωκραυγές από τον συγκεντρωμένο κόσμο την ώρα που η μπάντα συνεχίζει το πρόγραμμά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν είναι γνωστό αν η κοπέλα τραυματίστηκε ή όχι, αλλά ο υπεύθυνος του χώρου που εκτυλίχθηκε το περιστατικό ανέφερε ότι δεν είχε κάποια τέτοια ενημέρωση από τον οποιονδήποτε, ούτε έγινε κάποιο παράπονο. Περιέγραψε μάλιστα την αντίδραση του Cannon ως «μια πολύ δειλή πράξη».

Σε δήλωσή του όταν ρωτήθηκε, είπε χαρακτηριστικά: «Εξ ονόματος του χώρου μας, εκφράζουμε το σοκ μας για την ενέργεια του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε αυτές τις ενέργειες από κανέναν. Δεν υπήρχε καμία αναφορά για τραυματισμό και ο χώρας μας δεν θα επιτρέψει στην μπάντα να παίξει ξανά σε εμάς, εξαιτίας αυτού του συμβάντος. Ποτέ δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο στο χώρο στα 14 χρόνια λειτουργίας του. Αυτή ήταν μια πολύ δειλή πράξη». Η αστυνομία του Τορόντο ανέφερε σε τοπικό σταθμό ειδήσεων ότι δεν είχε γίνει κάποια μήνυση κατά του τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του συμβάντος στο 00:30...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ