Δεν φαντάζεστε πόσο ζυγίζει η Ελένη Πετρουλάκη: Ανέβηκε στην ζυγαριά και…

«Καλημέρα!! Κάθεστε και έσεις στην ζυγαριά αρκετή ώρα μηπως και αλλάξει γνώμη;» έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη στον λογαριασμό της στο instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της πάνω στη ζυγαριά.

Πόσα κιλά είναι λοιπόν; Η ζυγαριά της λέει την αλήθεια: είναι 62.5 κιλά! Δηλαδή έχει ένα απολύτως φυσιολογικό βάρος για μια γυναίκα.

Προκειται για μια κίνηση της Ελένης Πετρουλάκη που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά, αφού στόχος είναι να βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης των γυναικών και να τις ωθήσει να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

 

Βέβαια, στα ανθρωποφαγικά social media δεν έλειψαν και οι αρνητικές κριτικές (κάποιοι κόλλησαν στα δάχτυλα του ποδιού της και τα νύχια της).
Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μια γυναίκα 45 ετών και μητέρα 4 παιδιών η οποία είναι και πρότυπο υγείας και ευεξίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ούτε ότι είναι ανορεξική ούτε ότι κυνηγά τα παράλογα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλονται στις γυναίκες.

Φυσικά, η ίδια τονίζει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους για να νιώθουν οι ίδιες καλύτερα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ωραία Ελένη έχει κατακρίνει το γεγονός ότι η τηλεόραση έχει απορρίψει εντελώς τη γυμναστική και προβάλει συνεχώς εκπομπές μαγειρικής:

 

«Για να γινόμαστε όλο και πιο χοντρες, μόνο φαί, τίποτα άλλο» τόνισε προσθέτοντας ότι και η ίδια έχει παχύνει και έχει παλέψει να χάσει τα κιλά από τις εξωσωματικές. «Με τις εξωσωματικές είχα κάνει πολλές ορμονοθεραπείες και το βάρος μου αυξομειωνόταν, ενώ στις εγκυμοσύνες πήρα 20 κιλά και πάλεψα να τα χάσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ