Αναστάτωση στη Σκιάθο: Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα επιτέθηκε με σφυρί στο Αστ. Τμήμα

Κρατώντας ένα σφυρί στο χέρι και ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, ένας 42χρονος Σκιαθίτης εισέβαλε χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου, επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών και προκάλεσε ζημιές.

Ο 42χρονος άρχισε να σπάει με το σφυρί που κρατούσε τα τζάμια της εισόδου του Αστυνομικού Τμήματος, τα τζάμια στο γραφείο του διοικητή, αλλά και του γραφείου του αξιωματικού υπηρεσίας, ο οποίος τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά, από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών.

Ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης κατάφερε μέσα στον πανικό να φύγει από το Αστυνομικό Τμήμα και να χαθεί στα σοκάκια της Χώρας. Ωστόσο, με συντονισμένες έρευνες, οι αστυνομικές αρχές της Σκιάθου κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Πρόκειται για έναν 42χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί. Ο 42χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ