Πώς αντέδρασε πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret όταν της ζήτησαν να χάσει κιλά - Tι είπε η Erin Heatherton

Με τα ψηλόλιγνα πόδια της, αντί να περπατήσει στην πασαρέλα, έκανε… όπισθεν και έφυγε από τη Victoria’s Secret, όταν της είπαν πως έπρεπε να χάσει κι άλλο βάρος. 

Για πέντε χρόνια, η ξανθιά «άγγελος» της γνωστής εταιρείας εσωρούχων, Erin Heatherton πρωταγωνιστούσε στα υπέρλαμπρα σόου και στις φωτογραφίσεις των καταλόγων.

Τελικά όμως η ίδια, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να αποκαλύψει το λόγο που είπε stop στο μόντελινγκ για λογαριασμό της Victoria’s Secret το 2013. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό TIME, είπε σχετικά: «Στα τελευταία μου σόου με τη Victoria’s Secret, μου είπαν πως έπρεπε να αδυνατήσω κι άλλο. Τους κοίταξα και τους είπα ''γιατί;''», τόνισε.

Η Erin γυμναζόταν δυο φορές την ημέρα ώστε να είναι έτοιμη για ένα από τις πασαρέλες της εταιρείας, αλλά δε μπορούσε να φτάσει στα συγκεκριμένα κιλά που έπρεπε να είναι. Η καλλονή θυμάται: «Βρισκόμουν πραγματικά σε κατάθλιψη γιατί εργαζόμουν τόσο σκληρά που ένοιωθα ότι το σώμα μου αντιστεκόταν. Και έφτασα σε ένα σημείο όπου ένα βράδυ γύρισα σπίτι από τη δουλειά και θυμάμαι να κοιτάζω τα πόδια μου και να σκέφτομαι ότι έπρεπε απλώς να μη τρώω».

Η ίδια, αποφάσισε να «σπάσει» το συμβόλαιό της με τη Victoria’s Secret και να αποδεχτεί τον εαυτό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ