Smile : Το παιδικό γέλιο διώχνει πάντα την κατάθλιψη (φωτογραφίες & βίντεο)

Μωράκια. Μικρά αθώα μωρά που ούτε καν είναι σε ηλικία να μιλήσουν και γελάνε, γελάνε ασταμάτητα με πράγματα που εμείς οι μεγάλοι δεν τα παρατηρούμε.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού... Ήλιος, ζέστη, βραδινές έξοδοι, μπάνιο στη θάλασσα, όμως πολλοί άνθρωποι, συνάνθρωποι μας, δεν απολαμβάνουν με την καρδιά τους όλα αυτά.



Υπάρχει κάτι που τους θλίβει, κάτι που τους πιέζει τα σωθικά. Το βίντεο που θα δείτε και που βρήκαμε στο iatropedia.gr σήμερα, είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε για να ανέβει η διάθεση σας, να φύγει η θλίψη σας ή και η κατάθλιψη και να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας.



Μωράκια. Μικρά αθώα μωρά που ούτε καν είναι σε ηλικία να μιλήσουν και γελάνε, γελάνε ασταμάτητα με πράγματα που εμείς οι μεγάλοι δεν τα παρατηρούμε. Όπως για παράδειγμα το να σκίζουμε ένα φύλλο χαρτί, ένα μωράκι μπορεί να το κάνει να ξεκαρδιστεί από τα γέλια. Δείτε το βίντεο χαμογελάστε με την αγνότητα του γέλιου των παιδιών, διώξτε την κατάθλιψη και γεμίστε δύναμη για να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες.



Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ