Εννιάχρονη ρεπόρτερ αποκάλυψε μια δολοφονία πριν το πάρουν χαμπάρι οι «συνάδελφοι» της


«Αποκλειστικό: Δολοφονία στην ένατη οδό», έγραφε ο τίτλος του κειμένου της, στην εφημερίδα της «Orange Street News» το οποίο αναφέρει πως ένας άνδρας ήταν ύποπτος για το θάνατο της συζύγου του. 

Το άρθρο περιείχε δηλώσεις αστυνομικών, μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και φωτογραφίες από το εσωτερικό σου σπιτιού. Και όλα αυτά ώρες πριν το πάρουν χαμπάρι οι συνάδελφοι από τις τοπικές εφημερίδες.

Πολλοί ήταν αυτοί που άσκησαν κριτική στην μικρή Χίλντι μια και δημοσίευσε μια ιστορία χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Πολλοί κατηγόρησαν και τον πατέρα της, πρώην ρεπόρτερ του ενημερωτικού δικτύου New York Daily News, ο οποίος επέτρεψε στην κόρη του να κάνει τέτοιου είδους ρεπορτάζ, ενώ κάποιοι τη συμβούλευσαν να αφήσει τη δημοσιογραφία για να παίξει με τις κούκλες της.

Η εννιάχρονη συγκέντρωσε όλα τα αρνητικά μηνύματα και απάντησε: «Κάποιοι νομίζουν ότι θα πρέπει να παίζω με κούκλες. Αλλά σε εμένα αρέσει να διηγούμαι ιστορίες. Και στην υπόθεση εκείνης της δολοφονίας οι εφημερίδες των ενηλίκων έφτασαν ώρες έπειτα από εμένα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ