Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

H Cosmote καινοτομεί & πάλι: Roaming στην Ευρώπη χωρίς επιπλέον κόστος για πάντα στους συνδρομητές συμβολαίου

Υπηρεσίες περιαγωγής χωρίς επιπλέον χρεώσεις, για πάντα, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιπλέον σε Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία, απολαμβάνουν οι πελάτες της COSMOTE σε προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile & COSMOTE Business Mobile1. 

Οι συνδρομητές COSMOTE των προγραμμάτων αυτών που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass και ταξιδεύουν στις παραπάνω χώρες, θα μπορούν να καταναλώσουν τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ2 του προγράμματός τους για χρήση Internet από το κινητό, αλλά και να δεχθούν εισερχόμενες κλήσεις  χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

Επιπλέον, για όσους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, δεν έχουν επιλέξει ένα από τα παραπάνω προγράμματα5, η COSMOTE μειώνει την ημερήσια χρέωση της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass για τις παραπάνω χώρες στα 2,99 €/ημέρα6, από 4,99 €/ημέρα.

 

Έτσι, η COSMOTE αναγνωρίζει τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της και τους δίνει τη δυνατότητα να μιλούν με ακόμα μεγαλύτερη άνεση όταν βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Παράλληλα, όσοι απολαμβάνουν το 4G δίκτυο της COSMOTE στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν στο Ιnternet με απίστευτες 4G ταχύτητες και στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τους περισσότερους παρόχους στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ