Φρικτό! Βίασαν & δολοφόνησαν 8χρονη την ώρα που ήταν για ψώνια με την μητέρα της - Το βίντεο της αποτρόπαιης πράξης

Ανατριχίλα προκαλούν το βίντεο και το τηλεφώνημα της μητέρας της 8χρονης Cherish την ημέρα της εξαφάνισής της το 2013. 

Η ανήλικη βρισκόταν σε υποκατάστημα του Walmart με τη μητέρα και τις αδερφές της όταν τις προσέγγισε ο Daniel Smith και προσφέρθηκε να τις βοηθήσει. Φέρεται να δελέασε την 8χρονη για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η Rayne Perrywinkle με τις τρεις κορούλες της να ψωνίζουν ρούχα. Ισχυρίζεται ότι ο Donald Smith την πλησίασε και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Φαίνεται ότι ο 56χρονος είναι προσκολλημένος στη μικρή Cherish. Όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη στην 8χρονη.

Προσφέρθηκε να τους αγοράσει χάμπουργκερ από τα McDonald's που βρίσκονταν στο μπροστινό μέρος του καταστήματος. Η Cherish πήγε μαζί του και δεν επέστρεψαν ποτέ. Στα πλάνα φαίνονται να σταματούν για περίπου 40 δευτερόλεπτα έξω από τα McDonald's πριν μπουν σε ένα άσπρο βαν και εξαφανιστούν. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που είδαν την Cherish ζωντανή.


Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και τα τηλεφωνήματα της μητέρας της στις αρχές από τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως δεν επέστρεψε η κόρη της. Ακούγεται με ταραγμένη φωνή να λέει πως ο 56χρονος πρότεινε να αγοράσει ακατάλληλα παπούτσια για την 8χρονη. "Ήθελε να της πάρει παπούτσια με τακούνια και του είπα όχι. Είναι πολύ ψηλά για εκείνη, ούτε εγώ δεν φοράω τέτοια. Ίσως να την παρενοχλούσε. Εύχομαι στον Θεό να μην τη σκοτώσει και εύχομαι να μην τη βιάσει".

Σε άλλα τηλεφωνήματα ακούγεται να λέει στις αρχές πως είχε άσχημο προαίσθημα για τον 56χρονο όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά. Η ανταπόκριση των αρχών δεν ήταν άμεση λόγω του σκεπτικισμού των αρχών. Από την εσωτερική έρευνα αποκαλύφθηκε πως αμφισβήτησαν την ιστορία της μητέρας επειδή βρισκόταν στη μέση δικαστικής διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών. Δεν ενημερώθηκαν τα μέσα ενημέρωσης ενώ δεν βγήκε ούτε Amber Alert για ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης της μικρής Cherish.

Το πτώμα της 8χρονης βρέθηκε την επόμενη μέρα, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον Daniel Smith μετά την αναγνώριση του λευκού βαν. Είχε βγει από τη φυλακή πριν από λίγες ημέρες και αφού είχε εκτίσει ποινή 438 ημερών για παιδική κακοποίηση. Ήταν εγγεγραμμένος δράστης σεξ, ενώ το 1993 είχε καταδικαστεί για απόπειρα απαγωγής και πώληση άσεμνου υλικού. Πιο παλιά, το 1977, είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε παιδί κάτω των 16 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ