Good news: Τα αγαπημένα "Μελισσα Κίκιζας" ανάμεσα στις 10 best place to work στην Ελλάδα

Σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στην εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ μιας και διακρίθηκε ανάμεσα στις 10 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. 

Η έρευνα Best Workplaces διοργανώθηκε για 14η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work®, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Η αξιολόγηση και επιλογή των καλύτερων εταιρειών στηρίζεται κατά κύριο λόγο στις απαντήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε σχετικό ερωτηματολόγιο. 

 

«Για τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, οι άνθρωποί της είναι το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο. Για αυτό το λόγο φροντίζει για ένα ανθρώπινο, ευέλικτο, παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον που γνωρίζει, σέβεται και ακούει τους εργαζόμενους, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Δημιουργεί διαρκώς τις προϋποθέσεις για ένα δίκαιο και ανταποδοτικό εργασιακό περιβάλλον που ανταμείβει τους εργαζομένους για το έργο τους και την προσήλωση στους στόχους της εταιρείας. 

 

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΜΕΛΙΣΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ πραγματοποίησε το 2015 εθελοντικές δράσεις σε πόλεις της Ελλάδας στις οποίες εντάχθηκαν ενεργά οι εργαζόμενοι, προσφέροντας έμπρακτα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αλλά και σε δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες. Με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε όχι μόνο την προσωπική αίσθηση προσφοράς και αλληλεγγύης των εργαζομένων μας, αλλά και το αίσθημα ικανοποίησης ότι εργάζονται για μια εταιρεία ανθρώπινη και κοινωνικά ευαίσθητη. 

 

Δέσμευση μας είναι να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον άνθρωπο, και κυρίως τους εργαζομένους μας, ακολουθώντας έτσι τις αξίες που καθόρισε ο ιδρυτής της εταιρίας μας» δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Κίκιζας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ