Good News για τα πολυαγαπημένα GoGreek: Gold & Bronze awards στα Ermis

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο σχεδιασμού είναι οι πιο πρόσφατες διακρίσεις για το γνωστό, πλέον, brand gogreek®, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα του design, αν και βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην αγορά. Μέσα στον τελευταίο μήνα, το brand είχε τις εξής διακρίσεις: 

*Ermis Bronze για την Προϊοντική Ταυτότητα (Design Category) των gogreek® - the collectibles / Olive Oils. Ο Αγρότης και η Αγρότισσα, ή Mr and Mrs Farmer, ξεχώρισαν για το ιδιαίτερο design τους στα φετινά Ermis Awards, τα οποία φέτος διοργανώθηκαν στον Ελληνικό Κόσμο, είχαν τη μορφή φεστιβάλ και διήρκησαν 3 μέρες (7-9 Μαρτίου 2016) 

 

*Gold βραβείο στην Κατηγορία Alcohol στα Packaging Innovation Awards 2016. Οι συλλογές gogreek® - the collectibles / Ouzo Miniature Collections ξεχώρισαν για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους στη φετινή διοργάνωση των βραβείων, η απονομή των οποίων έλαβε χώρα στο Maroussi Plaza στις 28 Μαρτίου 2016.

Ανάμεσα στα παλαιότερα βραβεία του brand: 

*Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ετικέτας / Gold Label Awards 2015, ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου Συμποσίου Package & Label Design, με θέμα την Καινοτομία (Φεβρουάριος 2015).

*14α Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης, με Χρυσό ΕΒΓΕ Εικονογράφησης και ΕΒΓΕ Γενικής Εικονογράφησης για τη δημιουργία των “gogreek® - the collectibles” (Απρίλιος 2015).

*Διεθνής Διαγωνισμός Finat Labelling Awards 2015, στο πλαίσιο του European Label Forum 2015, στο Mövenpick Hotel του Άμστερνταμ. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Εφαρμογές Sleeve απονεμήθηκε στην εταιρεία FORLABELS SA, βασικό συνεργάτη της gogreek®  από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της (Ιούνιος 2015). 

Σχετικά με την gogreek®
H gogreek® είναι μια νέα ιδέα που ως όραμά της έχει την ανάδειξη και διάχυση του Ελληνικού πολιτισμού με την πλέον σύγχρονη προσέγγιση. Ιστορία, Παράδοση, Μυθολογία, Φιλοσοφία, Αστρονομία είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της μάρκας, ενώ οι μινιατούρες ούζου «gogreek® the collectibles», ήδη πολυβραβευμένες για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους, αποτελούν το πλέον αναγνωρίσιμο προϊόν της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ