Νέο απίστευτο περιστατικό βίας στο Μολενμπέκ του Βελγίου - Άνδρας παρασέρνει Μουσουλμάνα με το αυτοκίνητό του (Βίντεο)

Συγκλονίζει το βίντεο που κατέγραψε έναν οδηγό να επιταχύνει και να παρασύρει μία γυναίκα στο Μολενμπέκ του Βελγίου, κατά τη διάρκεια αντι-ισλαμιστικών διαδηλώσεων.

Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο φαίνεται να αναπτύσσει ταχύτητα και να παρασύρει μία μουσουλμάνα που βρισκόταν σε δρόμο της βελγικής συνοικίας, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται να απομακρύνεται από το σημείο δίχως να βοηθά την άτυχη γυναίκα, η οποία στο μεταξύ έχει πέσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο οδηγός επιχείρησε να «σπάσει» αστυνομικό κλοιό που είχε σχηματιστεί στην περιοχή, όπου είχε βρει καταφύγιο ο συλληφθείς για τις επιθέσεις στο Παρίσι, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν το λευκό όχημα, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια τραυμάτισε την γυναίκα, εγκαταλείποντάς την.

Στο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής. Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό και τον συνοδηγό του οχήματος.

Υπενθυμίζεται πως στο Μολενμπέκ και το κέντρο των Βρυξελλών συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές ακροδεξιών κινημάτων, αλλά και αντι-διαδηλώσεις με νέους που τάσσονται κατά του ρατσισμού.

Παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και παρά την προληπτική ανάπτυξη τουλάχιστον 200 αστυνομικών, σημειώθηκαν εντάσεις και προσήχθησαν δεκάδες διαδηλωτών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ