Η Ντρου Μπάριμορ παίρνει για τρίτη φορά διαζύγιο - Χωρίζει με τον Γουίλ Κόπελμαν μετά από 3 χρόνια γάμου & 2 παιδιά

Ενα ακόμη διαζύγιο, το τρίτο της, παίρνει η Ντρου Μπάριμορ, καθώς χωρίζει με τον Γουίλ Κόπελμαν, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Η 41χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος σύμβουλος τέχνης παντρεύτηκαν το 2012, με την Μπάριμορ να είναι ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Ολιβ, που είναι πλέον 3 ετών και την Φράνκι, που είναι 23 μηνών.

«Δυστυχώς, η οικογένειά μας χωρίζει νομικά, αν και δεν αισθανόμαστε ότι αυτό στερεί κάτι από την οικογένειά μας», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή δήλωσή του στο People. «Το διαζύγιο μπορεί να κάνει κάποιον να αισθάνεται αποτυχημένος, αλλά τελικά η ζωή προχωρά. Τα παιδιά μας είναι το σύμπαν μας και ανυπομονούμε να ζήσουμε τις ζωές μας μαζί τους, ως πρώτη προτεραιότητά μας», ανέφεραν ακόμη.

Παρά την επιτυχία της ως ηθοποιός, παραγωγός και πολλά ακόμη, η προσωπική ζωή της Μπάριμορ δεν ήταν ανάλογη. Παντρεύτηκε έναν Ουαλό ιδιοκτήτη μπαρ τον Μάρτιο του 1994 για να χωρίσει μόλις εβδομάδες αργότερα, ενώ ακολούθησε ο γάμος της με τον κωμικό Τομ Γκριν τον Ιούλιο του 2001 και η αίτηση του διαζυγίου μετά από έξι μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ