Σκότωσε τον 29χρονό γιό του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος - Θρίλερ και με τη νεκρή σύζυγό του

Ένας 69χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες με την κατηγορία ότι σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο Σεχάντα Ισα υποστηρίζει ότι επέστρεψε στην κατοικία του και βρήκε τη σύζυγό του νεκρή και στη συνέχεια σε αυτοάμυνα πυροβόλησε τον γιο του, ωστόσο όπως αναφέρει το γραφείο της εισαγγελίας ο 69χρονος είχε απειλήσει τον 29χρονο γιο του Αμίρ ότι θα τον σκότωνε εξαιτίας της σεξουαλικής του κατεύθυνσης.

«Η δολοφονία σημειώθηκε εξαιτίας της σεξουαλικής κατεύθυνσης του θύματος», ανέφερε ο εισαγγελέας της περιοχής σε ανακοίνωσή του.

Ο Ισα συνελήφθη αφού οι αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες βρήκαν το άψυχο σώμα του 29χρονου στον προαύλιο χώρο του σπιτιού. Όσο για την μητέρα του θύματος, βρέθηκε νεκρή με μία μαχαιριά στο στήθος.

Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στο μπάνιο και υποστήριξε ότι ο γιος του κρατούσε μαχαίρι, αν και δεν βρέθηκε κανένα μαχαίρι στο σημείο.

Οι τοπικές αρχές εκτιμούν πως ο πατέρας χρησιμοποίησε το περίστροφό του για να επιτεθεί θανάσιμα στον γιο του, με τον οποίο οι σχέσεις ήταν τεταμένες. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα ο γιος τον τελευταίο καιρό προκαλούσε ζημιές στο σπίτι εξαιτίας των συγκρούσεών του με τον πατέρα του, ενώ λέγεται πως το ζευγάρι σκόπευε να διώξει τον 29χρονο από το σπίτι.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος δολοφόνησε την σύζυγο του Ισα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ