Ερωτική φήμη σαρώνει την ειδησεογραφία: Ο Πούτιν με ερωμένη την πρώην σύζυγο του Μέρντοχ

Νέος έρωτας για τον Ρώσο Πρόεδρο; Η φήμη που κυκλοφορεί στους διαδρόμους της εξουσίας από την Ουάσινγκτον μέχρι και την Ευρώπη, είναι πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σχέση με την πρώην σύζυγο του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Τα δημοσιεύματα για το ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, αμέσως μετά τα διαζύγια και των δύο το 2014 και το 2013. Μάλιστα πηγή κοντά στον ισχυρό ηγέτη δήλωσε στο «Us Weekly» πως η σχέση τους είναι σοβαρή.

Ο αμφιλεγόμενος Ρώσος Πρόεδρος, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Λουντμίλα Πούτινα επί 30 χρόνια, και απέκτησαν δύο παιδιά, την Μαρία, 30 ετών και την Εκατερίνα, 29 ετών. Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε το διαζύγιό τους τον Απρίλιο του 2014. Ο ηγέτης σπάνια συζητά για τα παιδιά του, αλλά κατά την διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου τον Δεκέμβριο του 2015, καυχήθηκε στους δημοσιογράφους για τις κόρες του, προτού σταματήσει να απαντά σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

«Έχουν σπουδάσει μόνο σε ρωσικά πανεπιστήμια. Είμαι περήφανος γι' αυτές. Συνεχίζουν να σπουδάζουν και να εργάζονται. Οι κόρες μου μιλούν τρεις άπταιστα ευρωπαϊκές γλώσσες. Η μία μάλιστα μιλά και δύο ασιατικές γλώσσες. Κάνουν τα πρώτα τους βήματα και είναι επιτυχείς» δήλωσε στο πλήθος σε μια σπάνια στιγμή, προτού προσθέσει: «Δεν συζητώ ποτέ θέματα που να αφορούν στην οικογένειά μου. Δεν συμμετέχουν σε επιχειρήσεις ή στην πολιτική».

Μετά το διαζύγιο της Λουντμίλα και του Πούτιν, φήμες κυκλοφόρησαν πως ο πρόεδρος είχε σχέση με την Ρωσίδα γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα. Ο Πούτιν εμφανίστηκε σε πολλά κουτσομπολίστικα περιοδικά στις αρχές του 2015, μετά την εμφάνιση της Καμπάεβα με λίγα παραπάνω κιλά, πυροδοτώντας τις φήμες για εγκυμοσύνη. Λίγο αργότερα, η ελβετική εφημερίδα Bild έγραψε ότι ο Πούτιν είχε χάσει πολλές εμφανίσεις επειδή είχε ταξιδέψει στην Ελβετία για να είναι στο πλευρό της Καμπάεβα όπου υποτίθεται ότι γέννησε το παιδί τους σε ελβετικό νοσοκομείο τον Μάρτιο του 2015.

Το Κρεμλίνο επανειλημμένως αρνήθηκε τις φήμες. «Οι πληροφορίες πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε και πάλι πατέρας δεν αληθεύουν» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στο Forbes Russia τον Μάρτιο του 2015. Μάλιστα αστειευόμενος πρόσθεσε: «Απευθύνω έκκληση προς τους ανθρώπους που έχουν να χρήματα να διοργανώσουν ένα διαγωνισμό για την καλύτερη δημοσιογραφική φάρσα».

Ωστόσο, η Ντεγκ δεν έχει ακόμη εντοπιστεί σε ρομαντική απόδραση με τον Ρώσο ηγέτη, αλλά εθεάθη στο γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο St. Bart την περασμένη Δευτέρα. Ο Αμπράμοβιτς είναι πολύ καλό φίλος του Πούτιν (Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Chelsea φέρεται να έκανε δώρο στον Ρώσο Πρόεδρο ένα γιοτ αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο).

Ο 85χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Ντεγκ, μετά από 14 χρόνια γάμου τον Ιούνιο του 2013, μετά τις φήμες για σχέση της συζύγου του με τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ (Εκπρόσωπος του Μπλερ αρνήθηκε το γεγονός στο Hollywood Reporter τον Ιούλιο του 2013). Η επιχειρηματίας έγινε διάσημη το 2011 όταν υπερασπίστηκε το σύζυγό της και χαστούκισε έναν διαδηλωτή όταν προσπάθησε να επιτεθεί στον Μέρντοχ κατά την διάρκεια συνάντησης με το κοινοβούλιο.

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά Πούτιν και Ντεγκ έχουν σχέση ή όχι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ