Pet story of the day: Γάτα εστάλη κατά λάθος ταχυδρομικώς μέσα σε κούτα με DVDs και... επέζησε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία μιας γάτας, της Cupcake, που επιβίωσε οκτώ ημέρες σε ένα πακέτο με DVD που είχε σταλεί ταχυδρομικώς από την Κορνουάλη στο Δυτικό Σάσεξ. 

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η ιδιοκτήτριά της, Τζούλι Μπάγκοτ, τοποθέτησε μερικά DVD σε ένα πακέτο για να τα στείλει σε έναν πελάτη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η γάτα της, που ακούσει στο όνομα Cupcake, κατάφερε να εισβάλει μέσα στο πακέτο και εν συνεχία να αποκοιμηθεί.

Όταν η ιδιοκτήτρια σφράγισε το πακέτο στο ταχυδρομείο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκτός από DVD έστελνε στον πελάτη και την αγαπημένη της γάτα, η οποία ταξίδεψε άθελά της έως το Δυτικό Σάσεξ, 260 χλμ μακριά από το σπίτι της, κλεισμένη στο κουτί, περνώντας τις μέρες τις στην αποθήκη του ταχυδρομείου.

Την όγδοη ημέρα της περιπέτειάς της, οι εργαζόμενοι κατάλαβαν ότι κάτι ζωντανό βρισκόταν μέσα στο κουτί. Μόλις το άνοιξαν έμειναν έκπληκτοι βλέποντας μια τρομαγμένη γάτα να πηδά κατά πάνω τους.

Το ζωάκι τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπική κτηνιατρική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αφυδατωθεί. Χάρη στην φροντίδα των κτηνιάτρων, η Cupcake επέζησε και είναι καλά στην υγεία της, ενώ σύμφωνα με τον Guardian, επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά της, η οποία την έψαχνε στη γειτονιά όλο αυτό το διάστημα, τοιχοκολλώντας αφίσες με φωτογραφίες της.

Η Τζούλι Μπάγκοτ δήλωσε κλαίγοντας ότι νιώθει απαίσια γι’ αυτό που συνέβη. «Έβαλα όλα τα πράγματα στο κουτί και το σφράγισα αμέσως. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφερε να μπει εκεί μέσα. Είναι θαύμα που παρέμεινε ζωντανή και κατάφερε να επιβιώσει από αυτή την φοβερή δοκιμασία», τόνισε η ευτυχής πλέον ιδιοκτήτρια του τετράποδου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ