Eτοιμόγεννη πρωταθλήτρια του pole dancing χορεύει με σέξι ψηλοτάκουνα, εκνευρίζει όλη την Αυστραλία & γεννάει παίδαρο‏

Χορεύει επαγγελματικά pole dancing και όταν έμεινε έγκυος δεν το έβαλε κάτω.

Η Αυστραλή επαγγελματίας και δύο φορές πρωταθλήτρια της χώρας Jill Maclean, ανέβασε βίντεο που την δείχνει να χορεύει τον αγαπημένο της χορό και έγινε viral, αποσπώντας θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. Είναι 7 μηνών έγκυος.

Η ευελιξία της και η άνεση με την οποία κινείται πάνω στα ψηλοτάκουνα δείχνει πως είναι καλή επαγγελματίας. Στο blog της που ονομάζεται «Cleo’s Rock ‘n’ Pole» σχολίασε πως όλες οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώθουν ελκυστικές και σέξι κάποιες φορές και αυτός είναι ο δικός της τρόπος να το επιβεβαιώσει:
«Εγώ εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο και είμαι σίγουρη πως ο γιος μου θα σκεφτεί πως η μαμά του είναι ωραία όταν συμπληρώσει τα 21 και του δείξω αυτές τις φωτογραφίες. Ο σύζυγός μου πιστεύει και αυτός ότι είμαι υπέροχη», έγραψε.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν το μωρό διατρέχει κίνδυνο την ώρα που η μητέρα του λικνίζεται γύρο από τον στύλο ή πάνω στα ψηλά παπούτσια αλλά η χορεύτρια ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει:

«Πήρα την εγκυμοσύνη μου πολύ στα σοβαρά  και ποτέ δεν φόρεσα παπούτσια με τακούνι 7 ή 8 πόντων ακόμη κι αν ένιωθα πολύ σίγουρη φορώντας τα. Για να είμαι ειλικρινής νιώθω πιο ανασφαλής όταν περπατάω ξυπόλητη στο σπίτι από ότι στο στούντιό μου με γόβες στιλέτο».

«Ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι ταμπού για κάποιους ανθρώπους αλλά δεν ξέρουν ότι αυτό μου δίνει δύναμη, ότι αυτό είναι το πάθος μου και ότι αυτό είναι το σπουδαιότερο για μένα», έγραψε στο μπλογκ της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο μπλογκ της και δέχτηκε σκληρή κριτική:

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η χορεύτρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, με το όνομα Τζον:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ