Αυτές οι «καλόγριες» προσεύχονται για την μαριχουάνα τους- Την καλλιεργούν για φαρμακευτικούς σκοπούς

Μια κάπως πρωτότυπη δουλειά κάνουν δύο γυναίκες που αυτοαποκαλούνται καλόγριες στην Καλιφόρνια: καλλιεργούν μαριχουάνα και έχουν άδεια για την παραγωγή της για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Η αδελφή Kate και η αδελφή Darcy- με την επωνυμία Sisters of the Valley- φωτογραφήθηκαν από τους Shaughn Crawford και John DuBois αναδεικνύοντας στιγμιότυπα από την αμφιλεγόμενη επιχείρησή τους που περιλαμβάνει την καλλιέργεια κάνναβης και την online πώλησή της για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Οι δύο γυναίκες αυτοχαρακτηρίζονται μοναχές «αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια του Καθολικισμού», όπως γράφει η Daily Mail, έχουν νόμιμη άδεια για την καλλιέργεια μαριχουάνας, αν και πρόσφατα η επιχειρηματική τους δραστηριότητα μπήκε στο στόχαστρο των αρχών της Καλιφόρνια που θέλουν να τη θέσουν εκτός νόμου.

Τα οργανικά προϊόντα των αδελφών περιλαμβάνουν αλοιφές, βάμματα και έλαια που είναι φτιαγμένα για να καταπραΰνουν ενοχλήσεις όπως ημικρανίες και πόνους στον πλάτη.

Κάθε προϊόν περιέχει χαμηλά επίπεδα τετραϋδροκανναβινόλης (THC), της χημικής ένωσης που προκαλεί τα γνωστά αποτελέσματα της χρήσης μαριχουάνας.

Οι δύο καλόγριες, η 56χρονη Kate και η 24χρονη Darcy,προσεύχονται για το κάθε προϊόν πριν το στείλουν στους αγοραστές του.

Ένα χρόνο μετά την έναρξή της, η επιχείρηση βρίσκεται υπό απειλή. «Ονειρευόμασταν μια απλή ζωή, να φτιάχνουμε τα φάρμακά μας σε μια ήσυχη φάρμα, ένα πνευματικό περιβάλλον, να είμαστε αυτάρκεις», λένε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ