Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η συγκινητική ομιλία του Κώστα Φαλελάκη στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου - Παρέλαβε το βραβείο του Μηνά Χατζησάββα

​Με το βραβείο Β΄Ανδρικού Ρόλου, τιμήθηκε, μετά θάνατον, ο αξέχαστος Μηνάς Χατζησάββας για την ερμηνεία που έδωσε στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος», στην 7ης τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Ο Κώστας Φαλελάκης, ο τελευταίος σύντροφος του ηθοποιού, έδωσε το παρών στην τελετή απονομής και παρέλαβε το βραβείο από τον Ορέστη Ανδρεαδάκη.

«Ο Μηνάς ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά δεν μπορούσε, είχε ραντεβού με τον Μπέργκμαν να παίξουν μια παρτίδα σκάκι», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και ζήτησε από την Πολιτεία να αποκαταστήσει μία αδικία. «Για να αποκτήσει ένα κοινωνικό μήνυμα η παρουσία μου εδώ, ο Μηνάς μου είπε να πω στην πολιτεία να αποκαταστήσει μια αδικία. Την καθυστέρηση του συμφώνου συμβίωσης σε όσους δεν το πρόλαβαν και το δικαιούνται… Ανάμεσα σε αυτούς είμαστε και μεις… Ας νομιμοποιήσει λοιπόν η πολιτεία την 25ετή σχέση μας, χαρίζοντάς μας την ισχύ του συμφώνου συμβίωσης», τόνισε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ