Αυτή είναι η απίστευτη έπαυλη της Celine Dion! Την πουλάει 30 εκ δολάρια

Η Celine Dion ό,τι και να τραγουδήσει γίνεται σίγουρη επιτυχία! Την οποία εκταμιεύτηκε με έξυπνο τρόπο, αν κρίνουμε από το απίστευτο σπίτι της στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Ωστόσο, η τεράστια έπαυλη της Celine Dion είναι διαθέσιμη προς πώληση από το 2013. Δεν ξέρουμε γιατί έχει μείνει χωρίς νέο ιδιοκτήτη- μπορεί η τραγουδίστρια να ψάχνει ακόμα τον κατάλληλο υποψήφιο ο οποίος θα είναι διατεθειμένος να δώσει 30 εκατομμύρια δολάρια για να περάσει το κατώφλι της! 

Η έπαυλη είναι χτισμένη σε ένα οικόπεδο σχεδόν 2.500 τ.μ, ενώ τα 1.600 τ.μ απασχολούν το κεντρικό σπίτι και δύο ξενώνες. Η κεντρική έπαυλη 5 υπνοδωμάτια, ενώ οι ξενώνες έχουν μόνο... 2 υπνοδωμάτια έκαστος.

Η αφθονία χώρου, ωστόσο, δεν αποτελεί το βασικό «ατού» της έπαυλης. Η Celine Dion κατάφερε να χωρέσει κι ένα ιδιωτικό water park που κόβει την ανάσα σε όποιον και αν το αντικρίσει και το οποίο δεν διαθέτει μια αλλά δύο τεράστιες πισίνες! 

Μάλιστα, σχετικά με αυτό, η τραγουδίστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο λόγος που θέλησε να φτιάξει ένα πάρκο με νεροτσουλήθρες στο σπίτι της ήταν γιατί και εκείνη και τα παιδιά της «παρενοχλούνταν» διαρκώς από τους θαυμαστές στα δημόσια water parks που επισκέπτονταν.

Η έπαυλη πωλείται όπως είναι... επιπλωμένη. Και κάτι ακόμα: διαθέτει και την δική της prive παραλία!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ