Top Woman η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βάσω Βουγιούκα - Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών της Σεούλ

To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βάσω Βουγιούκα στο Γκραν Πρι Σπάθης Γυναικών της Σεούλ. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε έως τον μικρό τελικό. Εκεί αντιμετώπισε την Σέο (Κορέα) και ηττήθηκε με 15-13. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, πάντως, «αυτοκτόνησε» μιας και προηγήθηκε με 13-9 και δεν κατάφερε να πάρει δύο σημεία και να προκριθεί στον τελικό. Η πορείας της ωστόσο ήταν αξιοσημείωτη και δείχνει ότι ανεβάζει ρυθμούς, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Για να φτάσει έως τα τελικά, η Βάσω κέρδισε στις 64 την Ζανγκ Ξιν (Κίνα) με 15-9. Στο γύρο των '32 επιβλήθηκε της Λι (Κορέα) με 15-12. Στα προημιτελικά πέτυχε μεγάλη νίκη, καθώς κέρδισε την Ζαγκούνις (Αμερική) με 15-12. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας απέναντι στην Ζαγκούνις, καθώς στις δύο προηγούμενες φορές που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες είχε κερδίσει η Αμερικανίδα αθλήτρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Good News: Η Βάσω Βουγιούκα η μία και μοναδική! Ασημένιο στην σπάθη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Διαβάστε τι έχει πει στην μεγάλη συνέντευξη της στο eirinika.gr!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ