Πόλεμος των Ρόουζ η διαμάχη Μενεγάκη - Λάτσιου για την βίλα στα Μελίσσια: Ορίστηκε πραγματογνώμονας

Ενας πραγματογνώμονας θα δώσει τη λύση στην πολύχρονη διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο για την περίφημη βίλα των Μελισσίων. 

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών την περασμένη Τρίτη το ζευγάρι είχε ραντεβού στα δικαστήρια, ωστόσο, κανείς τους δεν εμφανίστηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.  Το νέο αυτό ραντεβού των δύο πρώτην συζύγων είχε δοθεί προκειμένου να ορκιστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει εκτίμηση του σπιτιού και να δώσει τη λύση στη διαμάχη των Μενεγάκη-Λάτσιου. 

Ο ορισμός του πραγματογνώμονα θα γίνει τον Ιούνιο. Από το πόρισμά του θα προκύψει εκτίμηση της συνολικής αξίας του σπιτιού, αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί, προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί ή, εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, να εκποιηθεί και το τίμημα να μοιραστεί στα δύο μέρη. Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου ζήτησε να δοθεί κοντινή ημερομηνία δικασίμου, καθώς επρόκειτο απλώς για έναν ορισμό πραγματογνώμονα.

 

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, αναφέρεται πως σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου στην τελευταία δικαστική μάχη του πρώην ζευγαριού, παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα. Στην κατάθεση της πρώην διευθύντριας παραγωγής της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρεται μεταξύ άλλων για το σπίτι των Μελισσίων: «Είναι μια ιδιαίτερα πολυτελής κατασκευή. Όλα τα υλικά είναι πολυτελή. Έχει χρυσά ταβάνια και καταπληκτικά πατώματα. Είναι μια κατασκευή πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αν κανείς προσπαθήσει να το φέρει σε άλλη κατάσταση, δηλαδή να το χωρίσει, θα χαθεί η αξία του ακινήτου και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν επενδύσει στην κατασκευή. Η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ