Τα beauty hacks των 5" που θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου - Δοκίμασε τα

Κι όμως, δεν τα έχεις ξανά διαβάσει!
 

Όταν λέμε “beauty hack” εννοούμε οτιδήποτε δεν (ΔΕΝ) απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά έχει αποτέλεσμα. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαστε με τα tricks των makeup artists, γιατί εκείνοι είναι που πετυχαίνουν αναρίθμητα και υπέροχα beauty looks στα backstage των fashion shows και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν βρεθείς ποτέ σε κάποιο backstage τα beauty hacks που θα διαβάσεις παρακάτω θεωρούνται super για να τα εντάξεις στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σου και, μάντεψε, τα εγκρίνουν οι makeup experts!

Ποιος χρησιμοποιεί ακόμα πορτοκαλί σκιά;

Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών, «πρέπει» να περάσεις ένα λεπτό στρώμα από μία ελαφρώς πορτοκαλί σκιά που θα «ζεστάνει» το βλέμμα σου και θα το κάνει να μοιάζει πιο ξεκούραστο.

Χρησιμοποίησε το κονσίλερ με… στρατηγική!

Μπορείς να εφαρμόσεις μία στρώση από ένα κρεμώδες κονσίλερ στο βλέφαρο σου που θα λειτουργήσει ως primer πριν τη σκιά. Κι αν είσαι κουρασμένη, λίγο κονσίλερ στην εξωτερική γωνία του ματιού – που θα κάνεις blending μέχρι το τελείωμα του φρυδιού – είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Και με το highlighter;

Eφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή.

Χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε nude απόχρωση.

Σε αντίθεση με το λευκό μολύβι που ίσως χρησιμοποιούσες, η nude απόχρωση θα «ανοίξει» το βλέμμα σου και το αποτέλεσμα θα είναι, πράγματι, φυσικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ