Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίθανες ευρηματικές μαμάδες ταΐζουν τα μωρά τους (φώτο) ακόμη και με τα δάχτυλα των ποδιών

Οι μαμάδες τείνουν να εφευρίσκουν τρόπους έτσι ώστε να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να κερδίζουν χρόνο. Όσο για αυτές που έχουν δίδυμα ή τρίδυμα η ανάγκη είναι πιο επιτακτική. Κάποιες βέβαια μπορεί και να το παρακάνουν…

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το facebook. Τις ανέβασαν μαμάδες οι οποίες έχουν καταφύγει σε αυτούς τους «ευφάνταστους» τρόπους για να ταΐζουν τα μωρά τους έτσι ώστε και εκείνες να τελειώνουν γρήγορα αλλά και τα μικρά τους να μην πεινάνε περιμένοντας το αδερφάκι τους να τελειώσει το γεύμα του.

Η μία μητέρα στηρίζει τα μπιμπερό με τα πόδια της εξασφαλίζοντας ότι τα μωρά της θα τρώνε ταυτόχρονα. Άλλη έχει στηρίξει το μπιμπερό με την τσάντα της ενώ κάποια έχει χρησιμοποιήσει για στήριγμα δύο λούτρινα. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες υπάρχει και κάποια πιο… τυχερή που έχει βάλει το 2χρονο γιο της να ταΐζει τα μικρότερα αδέρφια του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ