Το βίντεο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων: Σαδιστής δίνει σε πύθωνα για γεύμα ένα κουταβάκι

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για την άθλια πράξη του ιδιοκτήτη του πύθωνα.

Ο κίτρινος πύθωνας (χρυσός πύθωνας) κάθεται κουλουριασμένος μέσα στο κλουβί του και περιμένει το γεύμα του. Ο ιδιοκτήτης του θεωρεί σωστό να τον ταΐζει με ζωντανή τροφή και για τον λόγο αυτό αγόρασε ένα κουταβάκι κανίς.

Βάζει την μικρή συμπαθέστατη τριχωτή μπαλίτσα μέσα στο κλουβί του πύθωνα. Το φίδι αμέσως καταλαβαίνει ότι έφτασε η ώρα του φαγητού του. Ανοίγει το στόμα και εντοπίζει ακριβώς που βρίσκεται το κουταβάκι.

Με αστραπιαία ταχύτητα που ακόμη και η κάμερα αδυνατεί να συλλάβει, επιτίθεται. Το στόμα του γραπώνει σχεδόν ολόκληρο το κουτάβι και το φέρνει δίπλα στο κουλουριασμένο κορμί του.

Το σφίγγει με το μυώδες σώμα του και σε ελάχιστα λεπτά το έχει κάνει μια άμορφη μάζα, την οποία καταπίνει. Το βίντεο γυρίστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του πύθωνα, ο οποίος εικάζεται πως μένει στην πόλη Ουέιμπο της Κίνας.

 

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης το ανέβασε στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο twitter. Ήδη οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του φιδιού για δυο λόγους. Πρώτον επειδή βασανίζει το κουτάβι και δεύτερον επειδή ο χρυσός πύθωνας θεωρείται είδος που για να το έχει κάποιος στο σπίτι του χρειάζεται ειδική άδεια από τη Δασική υπηρεσία και σύμφωνα με τα αρχεία της δεν είναι κάποιος ιδιοκτήτης από εκείνους που έχει καταχωρήσει. Άρα και αυτό θεωρείται αδίκημα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ξεσηκωθεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν ακόμη και τον θάνατο του σαδιστή ιδιοκτήτη του φιδιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ