Tα πρόωρα δίδυμα κοριτσάκια που μεγαλώνουν... στο Instagram - Δείτε φωτό

Οι γονείς των κοριτσιών ανεβάζουν περίπου 5-6 φωτογραφίες τους στην εβδομάδα, ενώ οι φωτογραφήσεις γίνονται συνήθως μετά από έναν καλό υπνάκο για να έχουν διάθεση...

Όταν η Αmber Yong και ο Peter Lok από τη Σιγκαπούρη άνοιξαν για πρώτη φορά αυτό τον λογαριασμό στο Instagram τον περασμένο Αύγουστο ήθελαν απλά να τεκμηριώσουν την ανάπτυξη των δίδυμων κοριτσιών τους, της Λία και της Λόρεν, οι οποίες πρόσφατα έγιναν 8 μηνών.

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν δύο μήνες πρόωρα και τότε ζύγιζαν περίπου 1,5 κιλό η καθεμία. Δεδομένου ότι ο Lok είναι παθιασμένος με τη φωτογραφία και η Yong λατρεύει να παίζει με το styling, οι φωτογραφίες τους γρήγορα εξελίχθηκαν σε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό project. «Ξεκινήσαμε χρησιμοποιώντας το Instagram ως ένα μέσο για να τεκμηριώσουμε και να μοιραστούμε το μεγάλωμα των κοριτσιών με τους φίλους μας, τους συγγενείς μας και όσους άλλους ενδιαφέρονταν» λέει ο μπαμπάς τους.

Εντελώς αναπάντεχα, οι φωτογραφίες τους έγιναν viral και το πλέον το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο που μέσα από αυτό το project, προκαλούν χαρά και θετικά συναισθήματα στους followers τους. Τονίζουν, παράλληλα, ότι ποτέ δεν περίμεναν ότι οι φωτογραφίες των δύο υπέροχων μωρών τους, θα προσέλκυαν τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

Η Λία και η Λόρεν μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Σήμερα, οι φωτογραφίες τους δεν θυμίζουν καθόλου ότι γεννήθηκαν δύο μήνες πρόωραΟσο για το από πού λαμβάνουν την έμπνευση για όλα αυτά τα περίεργα κοστούμια, οι γονείς λένε ότι συνήθως αυτοσχεδιάζουν. Τα κορίτσια αυτά έχουν διανύσει μεγάλη διαδρομή αυτούς τους 8 μήνες. Σήμερα είναι δύο αφράτα και παχουλά μωρά. Οσο για τον λογαριασμό τους στο instagram, έχει πάνω από 160.000 followers!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ