Αστρολογικές προβλέψεις: Πόσο επαναστάτες είμαστε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα, να 'τανε το 21 να 'ρθει μια στιγμή. Πόσες και πόσες φορές τα τελευταία χρόνια δεν το σκεφτήκαμε;

Ιδίως όταν πλησιάζουν μέρες σαν και την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821! Για να γίνει όμως μια επανάσταση, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας υπέρτατος σκοπός και κάποιος να την υποκινήσει. Ο ηγέτης, τον οποίο θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι, έτοιμοι ακόμα και να θυσιαστούν για πετύχουν!

Από όσα γνωρίζεις για τα ζώδια σίγουρα το μυαλό σου πηγαίνει σε κάποιο συγκεκριμένο που θα σήκωνε το λάβαρο και θα ξεσήκωνε τον κόσμο. Για να δούμε όμως τι έβγαλε μια έρευνα για το ποιο είναι το πιο επαναστατικό από τα 12 ζώδια! Από τον περισσότερο έως τον λιγότερο επαναστάτη, η σειρά έχει ως εξής:

Ο Υδροχόος είναι ο πρώτος που θα υποκινούσε μια επανάσταση, ωστόσο, το κίνητρο θα ήταν καθαρά η ελευθερία, η αυτοδιάθεση ή η διεκδίκηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεύτερος, έρχεται ο Κριός κι εδώ ουσιαστική είναι η κόντρα ενάντια στην επιβολή της εκάστοτε εξουσίας.

Τρίτος ο Λέοντας, ο οποίος θεωρείται ο ηγέτης κυρίως σε μια επανάσταση ταξική, που μπορεί να εμπνεύσει το πλήθος να τον ακολουθήσει.

Τέταρτος είναι ο Τοξότης γιατί είναι εναντίον του οποιουδήποτε περιορισμού και πιστεύει στην ιδέα της ανεξαρτησίας.

Πέμπτος ο Καρκίνος, ιδιαίτερα όταν απειλούνται τα πάτρια εδάφη. Η "πατρίδα" είναι λέξη ιερή και αξίζει κάθε θυσία.

Έκτος, ο Αιγόκερως αλλά με σκοπό την ανακατάληψη της εξουσίας κι η εφαρμογή ενός πιο δίκαιου και ηθικού πλαισίου.

Έβδομος, ο Δίδυμος που μπορεί να πείσει τον οποιοδήποτε για τον αγαθό σκοπό της Επανάστασης.

Όγδοος είναι ο Σκορπιός και ένατος ο Ταύρος, που θα εξεγερθούν αν απειληθούν όσα θεωρούνται «δικά τους» και μάλιστα με τέτοια καταστροφική δύναμη που δε θα ησυχάσουν αν δεν ισοπεδώσουν τα πάντα ακόμα και τον... εαυτό τους.

Τις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν οι, Παρθένος, Ιχθύες και Ζυγός αντίστοιχα, που θεωρούνται τα πιο συμβιβαστικά ζώδια που επιδιώκουν με πιο ήρεμους ή και έμμεσους – διπλωματικούς τρόπους να αλλάξουν μια κατάσταση κι όχι τη ρήξη.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ