Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια ξανά σε όλη την χώρα - Δείτε αναλυτικά

Συννεφιά και... λασποβροχή, αφού ευνοείται η μεταφορά σκόνης, θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα. Οι αραιές νεφώσεις θα πυκνώσουν το απόγευμα, στα δυτικά και τα βόρεια και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
 

 

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και κυρίως από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και από το απόγευμα βαθμιαία 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις που από το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο Τετάρτη 23-03-2016: στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού και βορείου Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες μέχρι το βράδυ στα δυτικά και βόρεια σταδιακά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ