Αυτή 23, εκείνος 62: Είναι ερωτευμένοι & δεν τους νοιάζει η διαφορά αλλά το καλό σεξ - Ο "πεθερός" μόλις 59

Κάποιοι θα αντιδράσουν επικριτικά γι’ αυτό το ζευγάρι που έχει 39χρόνια διαφορά στην ηλικία. 

Άλλοι θα επαινέσουν την αγάπη που παραβλέπει τους ασήμαντους αριθμούς των ημερομηνιών γέννησης.

Για την 23χρονη Angela Di Pasquo και τον 62χρονο Joe Leon, ωστόσο, αυτά δεν έχουν και πολλή σημασία καθώς έχουν επιλέξει να ζουν μαζί και να επικεντρώνονται όχι στα 39 χρόνια που τους χωρίζουν αλλά στα πολλά άλλα πράγματα- όπως το καλό σεξ- που τους ενώνουν.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν σε γυρίσματα, με την 21χρονη τότε να υποδύεται ένα θύμα φόνου και τον Leon έναν πράκτορα του FBI.

Παρότι εκείνος ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από τον μπαμπά της- και έχει κι έναν γιο τρία χρόνια μεγαλύτερό της- η έλξη ήταν άμεση.

Έπιασαν  την κουβέντα και η Angela πρότεινε να πάνε για φαγητό στο Port St Lucie της Φλόριντα όπου ζούσαν και οι δύο. «Φάγαμε και συζητήσαμε, μετά του πρότεινα να πάμε σπίτι του γιατί μου είπε πως είχε κιθάρα», αφηγείται η 23χρονη, «τον άκουγα να παίζει για τρεις ώρες. Τελικά του είπα πως είχα αρχίσει κάπως να νιώθω και φιληθήκαμε».

Το ζευγάρι πέρασε μαζί όλο το Σαββατοκύριακο.

«Τα πήγαμε πολύ καλά», λέει η Angela στη Mirror, «μου άρεσε πολύ, ήταν διασκεδαστικός και ενδιαφέρων. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες- αν και ο Joe είναι ο μεγαλύτερος με τον οποίο έχω βγει ποτέ».

Όπως λέει, όταν γνώρισε τον Joe ήταν «άπειρη» στο σεξ αλλά όταν κοιμήθηκαν μαζί ήταν «εκπληκτικά και υπέροχα»

Η Angela είπε στους γονείς της για τον νέο της σύντροφο λίγες εβδομάδες αργότερα.

Παρότι ήταν μεγαλύτερός τους, οι γονείς το πήραν καλά.

Τελικά τον συνάντησαν ενώ η Angela κι εκείνος ετοιμάζονταν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι.

«Σκέφτηκα πως αφού θα έπαιρνα την κόρη τους εκδρομή θα έπρεπε να τους γνωρίσω», εξηγεί ο Joe. «Ήθελα να δουν πως δεν ήταν παράξενο, πως πραγματικά την αγαπούσα και τη σεβόμουν».

Όπως περιγράφει, με τον μπαμπά της 23χρονης τα βρήκαν αμέσως με συνδετικό κρίκο την αγάπη τους για τα σπορ. Αλλά μίλησαν και για την Angela, με τον Joe να διαβεβαιώνει τον πατέρα της πως την έβλεπε σοβαρά.

Αρχικά, όπως εξομολογείται ο Joe, εκείνος ανησυχούσε πιο πολύ με το ενδεχόμενο της σχέσης τους απ’ ό,τι εκείνη. «Με διεκδικούσε», λέει γελώντας, «εγώ ανησυχούσα, ένιωθα πως ήμουν πολύ μεγάλος γι’ αυτή τη νεαρή γυναίκα. Αλλά εκείνη πάντα έλεγε, ‘ας πάρουμε τα πράγματα όπως έρθουν’. Κι αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Το ζευγάρι δεν ξέρει αν η σχέση τους θα καταλήξει σε γάμο και παιδιά.

Δημιούργησαν ωστόσο ένα κανάλι στο YouTube  όπου προσφέρουν συμβουλές όπως πχ. σε θέματα πρώην συζύγων, παιδιών και γάμου. «Συζητάμε επίσης πώς να πει κανείς στην οικογένειά του πως είναι σε σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας», εξηγεί ο Joe, «αγαπιόμαστε, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ