Δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής πήρε 37.000€ δανεικά & αγύριστα από φίλη του

Διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις. Μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί, έπειτα από πολύ καιρό γνωριμίας το αίσθημα της εμπιστοσύνης και...όπως όλοι οι φίλοι, έτσι και οι δυο τους, εκτός από τα καλά νέα, έλεγαν και τις στεναχώριες τους. 

Κάπως έτσι έγινε μεταξύ της 50χρονης Βολιώτισσας και ενός ιδιαίτερα γνωστού τραγουδιστή του λαϊκού ρεπερτορίου, όταν το 2010 η οικονομική κρίση, μαζί με τα υπόλοιπα, σάρωσε και κάθε προσοδοφόρο μέχρι εκείνη την εποχή μουσικό πάλκο. Τουλάχιστον αυτό φέρεται να προφασίστηκε ο γνωστός καλλιτέχνης, όταν ζήτησε από τη Βολιώτισσα φίλη του δανεικά. Τα δανεικά, όμως, έγιναν αγύριστα και τώρα, αντί για τους χώρους του κεφιού και της διασκέδασης, οι δύο φίλοι θα συναντηθούν σε αίθουσα των δικαστηρίων Βόλου.

Για την 50χρονη η κατάθεση αγωγής σε βάρος του τραγουδιστή κατέληξε να είναι μονόδρομος, όταν η υπομονή της ξεπέρασε όλα τα όρια και συγκεκριμένα μία ολόκληρη πενταετία. Ο τραγουδιστής φίλος της συνέχιζε χρόνο με το χρόνο να υποστηρίζει ότι δεν έχει σταθεί οικονομικά στα πόδια του και αδυνατεί να επιστρέψει τα δανεικά. Ομως, ενώ η ίδια περίμενε την επιστροφή των οικονομιών της, παρακολουθούσε τις συνεχείς δισκογραφικές επιτυχίες του καλλιτέχνη, αλλά και τις εμφανίσεις του σε μεγάλες πίστες της Αθήνας.

 

Ηταν το 2010, όταν της εκμυστηρεύονταν τις παροδικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας. Της έλεγε ότι αδυνατούσε να ανταποκριθεί στα έξοδά του και της ζήτησε να τον βοηθήσει, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Ενώ βρίσκονταν στο Βόλο, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Η 50χρονη προσφέρθηκε να βοηθήσει τον φίλο της, τον οποίο εμπιστεύονταν, και να του δώσει χρήματα, θέλοντας να τον δει να προσπερνά τις δυσκολίες του. Η ίδια πίστευε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει μ’ αυτό τον τρόπο απερίσκεπτα την καριέρα του και φυσικά ότι δεν θα ξεχνούσε τη Βολιώτισσα φίλη που του στάθηκε στη δύσκολη στιγμή.

Τότε, μετά από διαδοχικές δανεικές συμβάσεις, οι οποίες έγιναν προφορικά, η 50χρονη μεταβίβασε στο λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη χρηματικά ποσά. Του έδωσε μια γερή οικονομική ανάσα στις αρχές Μαρτίου εκείνου του έτους, με 15.000 ευρώ και στη συνέχεια με διαδοχικές καταθέσεις ποσών από 1.000 έως 5.500 ευρώ κατέβαλε συνολικά τους μήνες που ακολούθησαν και μέχρι το τέλος Αυγούστου συνολικό ποσό 37.300 ευρώ.

Τις μεταβιβάσεις στον τραπεζικό λογαριασμό του αντιδίκου της, του οποίου ο τραγουδιστής ήταν αποκλειστικός δικαιούχος, τις περιγράφει αναλυτικά στην αγωγή που κατέθεσε, αναφέροντας ακόμη ότι με βάση τη συμφωνία που έγινε το ποσό θα επιστρέφονταν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010. Τα δανεικά, όμως, δεν γύρισαν ούτε μέχρι τέλος εκείνου του έτους, αλλά ούτε μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να εκκρεμεί πια ενώπιον της δικαιοσύνης. Πλέον, η 50χρονη ζητά δικαστικά τα χρήματα που δάνεισε με το νόμιμο τόπο υπερημερίας, ο οποίος θα αρχίζει να μετρά από 1.1.2011, δηλαδή από την πρώτη κιόλας ημέρα που κατέστη υπερήμερος.

 

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου - taxydromos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ