Εκθρόνισαν την νικήτρια των καλλιστείων για "ανάρμοστη συμπεριφορά": Τι έκανε η Πορτορικανή καλλονή & ποια την αντικατέστησε;

Η πανέμορφη Miss Universe 2016 από το Πουέρτο Ρίκο «έχασε» το στέμμα της, αφότου αποκάλυψε σε συνέντευξή ότι δεν της αρέσουν οι κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας!

Η 24χρονη Kristhielee Caride σόκαρε τους υπεύθυνους του διαγωνισμού όταν δήλωσε σε εφημερίδα του Πουέρτο Ρίκο ότι: «Απλά δεν μου αρέσουν οι κάμερες»!

Η Desiree Lowry, η υπεύθυνη για τα «Miss Universe Puerto Rico, όταν είδε την αμφιλεγόμενη δήλωση διαπίστωσε «τη ζημιά που είχε κάνει στην οργάνωση». Έτσι η απόφαση ήταν άμεση. Η Lowry θεώρησε ότι η συμπεριφορά της Kristhielee το τελευταίο διάστημα έκανε κακό τόσο στην ίδια όσο και στον διαγωνισμό εν γένει και έτσι έπρεπε να της αφαιρέσουν τον τίτλο.

«Ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί εκείνη την ώρα. Πάντα πρέπει να βάζεις μπροστά τον καλύτερο σου εαυτό. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να εμφανιζόμαστε μπροστά στις κάμερες και να απαντάμε σε όλους τους τύπους των ερωτήσεων», δήλωσε η υπεύθυνη των καλλιστείων, η οποία παράλληλα πρόσθεσε πως η Kristhielee Carid, αν και της είπε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, στη συνέχεια ακύρωσε τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις της και δεν φρόντισε να κάνει επαναπρογραμματισμό.

Αφότου της πήραν τον τίτλο από τα χέρια, η 24χρονη πρώην «Μις Υφήλιος Πουέρτο Ρίκο», βγήκε στο Facebook και απολογήθηκε λέγοντας: «Δεν ήταν πρόθεση μου να σας κάνω να νιώσετε άσχημα, να σας πληγώσω ή να καταστρέψω την εικόνα όσων με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα».

Την θέση της Kristhielee Carid, πήρε η έτερη καλλονή Brenda Jimenez , ως η νέα «Miss Puerto Rico Universe 2016».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ