Συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Channel4: Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση Τούρκων λιμενικών σε βάρκα γεμάτη πρόσφυγες στο Αγαθονήσι

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του απεσταλμένου του Channel4, Alex Thomson, θα προβληθεί απόψε από το βρετανικό κανάλι, και απεικονίζει την προσπάθεια του Τουρκικού Λιμενικού να βυθίσει μια βάρκα με πρόσφυγες στα ελληνικά χωρικά ύδατα! 

Όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος στο twitter, οι Τούρκοι Λιμενικοί προσπάθησαν να διεμβολίσουν την βάρκα και χτυπούσαν με κοντάρια τους πρόσφυγες μέσα στην βάρκα τους! Όπως θα δείτε παρακάτω στα tweet που ανέβασε ο Βρετανός δημοσιογράφος οι εικόνες είναι συγκλονιστικές!

Το περιστατικό που δεν είναι το μοναδικό, κατέγραψε η κάμερα του βρετανικού δικτύου και θα προβάλλει απόψε. Επι μισή ώρα όπως λέει ο ίδιος οι Τούρκοι χτυπούσαν την βάρκα και τους ανθρώπους που ήταν μέσα σε αυτήν και προσπαθούσαν να την βυθίσουν στα ανοικτά του Αγαθονησίου! Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές! Όταν οι πρόσφυγες βγήκαν στην ακτή, τρομοκρατημένοι από την περιπέτεια που έζησαν περιέγραψαν πως τους χτυπούσαν με μανία οι άνδρες του τουρκικού λιμενικού. Μεταξύ αυτών, ένας δικηγόρος από την Δαμασκό, ένας μηχανικός από την Ράκκα, μια νοσοκόμα από την Ασμάρα και ένας δάσκαλος από το Χαλέπι..

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ