Diamonds are a girl's best friend: 50χρονη έψαξε σε 7 τόνους σκουπίδια για να βρει... το δαχτυλίδι του γάμου της!

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της μια γυναίκα με το όνομα Carla Squitieri όταν συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας της είχε πετάξει το δαχτυλίδι του γάμου της αλλά και ένα ακόμη δαχτυλίδι, δώρο επετείου, στα σκουπίδια κατά λάθος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Η γυναίκα είχε τοποθετήσει και τα δύο δαχτυλίδια σε λίγο χαρτί κουζίνας καθώς τα είχε βγάλει πλένοντας τα χέρια της και τα ξέχασε εκεί. Αργότερα και καθαρίζοντας τον νεροχύτη ο σύζυγός της, Bernie, όταν είδε το χαρτί, το πήρε και το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων χωρίς να δει ότι βρίσκονταν εκεί και τα δαχτυλίδια. Μόνο μόλις το απορριμματοφόρο πέρασε και άδειασε τους κάδους έξω από το σπίτι τους στο Μίζουρι αντιλήφθηκε ότι τα είχε χάσει και πού μπορεί να ήταν.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είχα πλύνει τα χέρια μου και έβγαλα τα δαχτυλίδια για να στεγνώσουν. Τα τύλιξα σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και τα άφησα στο πλάι. Ο σύζυγός μου καθάριζε αργότερα και πέταξε αυτό το χαρτί, το οποίο στη συνέχεια πήγε στο χώρο υγειονομικής ταφής».

Μόλις το ζευγάρι το κατάλαβε έτρεξε στη χωματερή για να βρει τα κοσμήματα ενώ ο σύζυγός της δήλωσε: «Όταν είδα αυτό το σωρό από σκουπίδια, είπα ότι είμαστε καταδικασμένοι. Φορούσαμε αυτές τις λευκές στολές, κράνος, μάσκες και γυαλιά. Μοιάζαμε λίγο με Ghostbusters». Η Carla ανέφερε ότι απογοητεύτηκαν όταν είδαν το βουνό από τα σκουπίδια το οποίο ήταν πάνω από επτά τόνους αλλά ήταν αποφασισμένη να βρει το χαρτί κουζίνας γιατί εκτός από το γεγονός ότι τα κοσμήματα ήταν πανάκριβα ήθελε να αφήσει το δαχτυλίδι του γάμου της στην κόρη της.

 

«Παντού υπήρχαν κομμάτια από χαρτιά. Υπήρχαν χιλιάδες από αυτά. Ήταν πολύ απογοητευτικό και έκλαιγα...», παραδέχτηκε η γυναίκα. Μετά από μερικές... προσευχές και κλήσεις διαπίστωσαν ότι τα σκουπίδια τους δεν είχαν φτάσει ακόμη στη χωματερή και ότι ήταν στο απορριμματοφόρο.

Τελικά βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλα σκουπίδια από έναν υπάλληλο ο οποίος τους τα παρέδωσε. Όπως είπε το ζευγάρι, τα κοσμήματα ήταν ασφαλισμένα αλλά ήταν η συναισθηματική αξία που τους έκανε να ψάξουν στο βουνό των σκουπιδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ