Amber Rose: Άκρως αισθησιακή γυμνόστηθη φωτογραφία της για το κίνημα #FreeTheNipple

Το μοντέλο και συγγραφέας αποκάλυψε τις θηλές του στήθους της, παίρνοντας μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία για να διαχειρίζεται κάθε γυναίκα όπως θέλει το σώμα της.
 

Η Amber Rose ξέρει σίγουρα πώς να κάνει αισθητή την παρουσία της. Έτσι, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ανάρτησε δημοσίως μια ακόμα αποκαλυπτική φωτογραφία, στην οποία φαίνονται οι θηλές του στήθους της, υποστηρίζοντας τον αγώνα του κινήματος #FreeTheNipple. Το κλικ έκανε η φωτογράφος Solmaz Saberi.

Η Rose κάλυψε εν μέρει τη φωτογραφία στο Instagram (προκειμένου να τηρήσει τους κανονισμούς του περί γυμνού) , αλλά την δημοσίευσε ανοιχτά στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: 

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

Κατά καιρούς, η Rose έχει υποστηρίξει ανοιχτά τις γυναίκες που μοιράζονται γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Επίσης, συμμετείχε στην εκδήλωση SlutWalk τον περασμένο Οκτώβριο στο Λος Άντζελες, όπου δήλωσε πως έχει «μηδενική ανοχή απέναντι στην κακοήθη κριτική, τον ρατσισμό, τον σεξισμό, τη ντροπή για το υπερβολικό βάρος, τη φοβία για τους τρανσέξουαλ ή οποιουδήποτε άλλου είδους φανατισμό». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ