Συγκινητικό story: 3χρονη με καρκίνο Βλέπει τον κόσμο μέσα από τις καρτ-ποστάλ άλλων παιδιών - Τις στέλνουν 500 την ημέρα

Όταν η Έλλι Γουόλτον από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ήταν τεσσάρων μηνών, η μητέρα της παρατήρησε ένα μικρό εξόγκωμα στο κεφάλι της. Λίγο αργότερα, το κοριτσάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι.
 

Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 17 χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να αφαιρεθούν πέντε καρκινικοί όγκοι από το κεφάλι της.
Αν και οι επεμβάσεις και η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται την κρατούν σχεδόν σε μόνιμη βάση μέσα σε ένα νοσοκομείο, τους τελευταίους μήνες η Έλλι καταφέρνει να διατηρήσει την καλή της διάθεση χάρη στη συμβολή ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η υγεία της, καταφέρνει όμως να δει τον κόσμο μέσα από εικόνες.
Καρτ-ποστάλ καταφθάνουν στα χέρια του τρίχρονου κοριτσιού από κάθε γωνιά του πλανήτη. «Άρχισα να ζητάω από κόσμο να στείλει καρτ-ποστάλ. Παίρναμε μερικές αραιά και πού», δηλώνει η μητέρα του κοριτσιού, όμως σύντομα η οικογένεια της Έλλι άρχισε να λαμβάνει μαζικά καρτ-ποστάλ από διάφορες χώρες. «Όλοι γράφουν ένα μήνυμα στην καρτ-ποστάλ και ό,τι κι αν γράψουν με συγκινεί. Είναι μια προσευχή γι’αυτήν», δηλώνει η μητέρα.

Αφορμή για να αγαπήσει η Έλλι τις καρτ-ποστάλ ήταν μια κάρτα που έστειλαν οι παππούδες της σε εκείνη και τη μεγαλύτερη αδερφή της. Τα κορίτσια άρχισαν να ζητούν και άλλες καρτ-ποστάλ, οπότε η μητέρα τους κοινοποίησε το αίτημά τους μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook ώστε να ενημερώνει για την πορεία της υγείας του κοριτσιού.


Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, άρχισαν να καταφθάνουν στο σπίτι της οικογένειας Γουόλτον δεκάδες καρτ-ποστάλ από σχεδόν κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, τη Γερμανία, μέχρι και τη Νότια Κορέα. Μόνο τον περασμένο μήνα, η Έλλι παρέλαβε περισσότερες από 500 καρτ-ποστάλ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ