Smile βίντεο: Αυτός είναι ο πιο... ανατρεπτικός τερματισμός σε αγώνα δρόμου

Ο αγώνας του Μισού Μαραθωνίου στην πόλη Bath της Βρετανίας είναι μία από τις πιο γνωστές αθλητικές διοργανώσεις ανοικτές για το κοινό στην χώρα. 

Η φετινή διοργάνωση ήταν η 35η στην σειρά, και συγκέντρωσε πάνω από 12.700 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους και αθλητές κορυφαίου επιπέδου αλλά και ανθρώπους που έτρεξαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο αγώνας δεν θα μας απασχολούσε περισσότερο αν δεν συνέβαινε ένα αρκετά παράξενο περιστατικό στον τερματισμό. Εκεί που φθάνει μέσα σε χειροκροτήματα και με έναν εκπληκτικό χρόνο (στα 1.01.45 για τα περίπου 21 και κάτι χιλιόμετρα της απόστασης) ο αθλητής Robert Mbithi.

Eκεί όπως είναι φυσικό τον περιμένει η κορδέλα την οποία παραδοσιακά καλείται να «κόψει»  ως ο πρώτος των πρώτων. Όμως ένα λάθος από τους δύο κριτές αλλά και η ατυχία του αθλητή, τον έφεραν στην εξαιρετικά άκομψη θέση να μπλεχτεί η κορδέλα ανάμεσα στα πόδια του και να αντί για τον γύρο του θριάμβου να φέρει μία ξεγυρισμένη τούμπα.

Όπως και να έχει πάντως, και με δεδομένο το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, στην περίπτωση αυτή ισχύει το ουδέν κακόν αμιγές...  views στο Youtube. Και ο αθλητής που μάλλον θα περνούσε στις υποσημειώσεις της αθλητικής ιστορίας σε έναν επαρχιακό αγώνα της Αγγλίας, κατάφερε να γίνει viral έστω και για τους εντελώς λάθος λόγους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ