Βόλος: Ξανά στην ανακρίτρια η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου - ''Περνάω ένα γολγοθά''

Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε το 2011 τον πρώην σύντροφό της πως την εξαπάτησε και ενώ εκείνη του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεψε ποτέ. "Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια!

 Περνάω έναν γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα" τόνισε στην εφημερίδα Real News και συνέχισε: "Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες αγγελοί μου!".

Η ηθοποιός, σύμφωνα την «Espresso» την πάτησε από τον άντρα που εμπιστεύτηκε και αγάπησε, όμως κατάφερε να βγει από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο είχε μπει με τη βοήθεια των γονιών της, στενών φίλων και της φιλοσοφίας που έχει σπουδάσει. Ο εφιάλτης της αγαπημένης κωμικής ηθοποιού ξεκίνησε το 2011, όταν διαπίστωσε πως ο πρώην σύντροφός της (ήταν μάλιστα παντρεμένος με παιδιά και της έλεγε πως ο γάμος του ήταν «νεκρός», ώστε να κάνει υπομονή) δεν της επέστρεφε τα χρήματα που του είχε δώσει προκειμένου να της τα επενδύσει.

«Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό του τα εμπιστεύτηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει... λάσπη» είχε πει χαρακτηριστικά η Αβα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στις 28 Απριλίου 2015.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός, παιδεύτηκε πολύ να πάει σε δικηγόρο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκε. «Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με το δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά» υποστήριξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ