Η βροχή φεύγει αλλά το κρύο... παραμένει - Στους 13 η θερμοκρασία την Τετάρτη

Μένει το κρύο μέχρι και την Πέμπτη αλλά οι βροχές βαθμιαία θα υποχωρήσουν, καθώς θα επιμείνουν μόνο στη δυτική Ελλάδα και ασθενέστερες στην Πελοπόννησο.

 Την Τετάρτη θα σημειωθούν κάποιες ασθενείς κατά βάση τοπικές βροχές και στη Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα βγει και πάλι ο ήλιος. Στην ορεινή Μακεδονία, την Ήπειρο και την ορεινή κεντρική και Στερεά Ελλάδα θα συνεχιστεί ασθενή χιονόπτωση μέχρι την Πέμπτη. Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης θα ενισχυθούν παροδικά νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο. Την Παρασκευή οι άνεμοι εξασθενούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
 
Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία  ήλιος με παροδικές νεφώσεις.  Η θερμοκρασία από 3 έως 12 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με ασθενείς βροχές. Το θερμόμετρο από 4 έως 9 βαθμούς.
 
Στη δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο στα ορεινά ασθενή χιονόπτωση, στα πεδινά και στα νησιά του Ιονίου νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα πιο έντονες. Στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ το βράδυ. Η θερμοκρασία από -1 έως 13 βαθμούς.   
 
Στην Πελοπόννησο ασθενείς βροχές με μικρά διαστήματα βελτίωσης. Η θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα  ασθενείς βροχές με ήλιο και τον υδράργυρο μέχρι τους 12 βαθμούς.
 
Στη Κρήτη παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι τα 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με αραιά νέφη. Βόρειοι άνεμοι τοπικά στα νοτιοανατολικά μέχρι τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 5 έως 11 βαθμούς. 
 
Στην Αττική ήλιος με νεφώσεις και τοπικές ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ