Ακυρώθηκε το σχέδιο πτήσης της Angelina Jolie για Λέσβο - Πότε φτάνει στην Ελλάδα;

Aπό το πρωί ακούγεται πως θα έφτανε στην Λέσβο σήμερα η Angelina Jolie προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν εκεί από τα τουρκικά παράλια.

 Tις πληροφορίες μετέδωσε η εφημερίδα «Εμπρός», που αναφέρει ότι θα παραμείνει για δύο μέρες στο νησί ενώ αναμένεται να επισκεφτεί, τη Σκάλα Συκαμιάς, το Κέντρο Προσωρινής Κράτησης στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ. 

Κι ενώ η είδηση ισχύει έρχεται μια ματαίωση ν' αλλάξει τα σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από τον αερολιμενικό έλεγχο της Μυτιλήνης, η αγγλική εταιρία - αερομεταφορέας τους learjet της Angelina Jolie, ενώ είχε κάνει αίτημα στάθμευσης στον αερολιμένα της Λέσβου για τις 20:00, το σχέδιο πτήσης ακυρώθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ να φτάνει στην χώρα μας αύριο το πρωί, δίχως όμως να έχει βγρει ακόμη νέο σχέδιο πτήσης. Όλο το νησί είναι σ' ετοιμότητα και περιμένει την σταρ του Hollywood που φροντίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη. 

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Λίβανο και επισκέπτεται συχνά περιοχές του πλανήτη, που μαστίζονται από κρίσεις και πολέμους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ