Δωρεάν θέατρο με το eirinika: Η τρελή κωμωδία "Μάνα είναι μόνο... ένας" των Μπρικέρ & Λασέγκ στη σκηνή του Αθηνά

Στείλτε mail στο eirinika.contest@gmail.com με το Ονοματεπώνυμο σας, έναν αριθμό επικοινωνίας και ένδειξη της συγκεκριμένης παράστασης για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για Κυριακή 17/4 στις 20.00.

Το Θέατρο Αθηνά παρουσιάζει από τις 5 Φεβρουαρίου 2016 την παράσταση Μάνα είναι μόνο… ένας των Ζαν Ζακ Μπρικέρ και Μωρίς Λασέγκ, βασισμένο στο έργο του Masculin Singulier.

Το έργο ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ..ΕΝΑΣ… είναι ίσως το καλύτερο έργο των Γάλλων συγγραφέων, είναι μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία που φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο του, σε προδιαθέτει ότι θα δεις μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών.

Αυτό ακριβώς είναι το συγκεκριμένο έργο. Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς  και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή πού σου κόβεται η ανάσα από το... γέλιο.
 
Βρισκόμαστε στη Γαλλία στο σπίτι ενός Υπουργού εν μέσω προετοιμασιών για το γάμους του ίδιου και του γιου του. Ξαφνικά δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν Αμερικάνο Συνταγματάρχη κι εδώ αρχίζει η ανατροπή. Ο Συνταγματάρχης αποκαλύπτεται ότι είναι η αγνοούμενη εδώ και 20 χρόνια πρώην γυναίκα του Υπουργού. Τι θα πούνε στο παιδί;;; Ήρθε για να χαλάσει το γάμο;;; Πως θ’ αντιδράσει η μέλλουσα σύζυγος ;;; Ποιά η σχέση της με το Συνταγματάρχη;;; Τι συμβαίνει με την Υπηρέτρια και τους άντρες του σπιτιού;;; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Κάτια Νικολαϊδου – Γιώργος Ματαράγκας – Πέτρος Ξεκούκης - Κατερίνα Μπιλάλη - Πέτρος Πέτρου

Μετάφραση - Διασκευή - Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Σκηνοθεσία: Τόνια Σταυροπούλου
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Χορογραφίες: Μαρία Λιραράκη

Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοΐδης

Μέρες & ώρες: Τετάρτη 20.00, Παρασκευή 21.15,  Σάββατο 18.15 & 21.15, Κυριακή 20.00

Θέατρο Αθηνά, τηλ. 210 8237330
Πατησίων & Δεριγνύ 10

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ