Αυτά είναι τα 10 χειρότερα αεροδρόμια του κόσμου: Ούτε οι πιλότοι δεν θέλουν προσαπογειώσεις

Τα αεροδρόμια μπορούν να μετατραπούν σε περίεργα μέρη. Από την ξέφρενη βιασύνη για να προλάβεις ένα επαγγελματικό ραντεβού, μέχρι ή απλά να πας διακοπές με την οικογένειά σου.

Ενώ ορισμένα αεροδρόμια είναι εκτός συναγωνισμού, όπως για παράδειγμα της Σιγκαπούρης που διαθέτει μέχρι κήπο με κάκτους και φυτώριο με πεταλούδες, άλλα... είναι για κλάματα.

Και αυτό δεν το λένε μόνο οι επιβάτες, αλλά και οι ίδιοι οι πιλότοι, όπως έχουν οι ίδιοι κατά καιρούς γράψει σε διαδικτυακό φόρουμ στο Reddit.

Sao Paulo-Congonhas Airport (Σάο Πάολο, Βραζιλία)

 

 

Χαρακτηρισμοί όπως «απαίσια», «χάλια», «με μία νιφάδα χιονιού και το διαβολεμένο πρέπει να κλείσει», είναι μερικά από τα πιο συχνά σχόλια που κάνουν οι κυβερνήτες των αεροσκαφών που καλούνται να τα προσγειώσουν στους διαδρόμους. Άλλοι πάλι συστήνουν να αποφεύγεται το αεροδρόμιο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, καθώς γλιστράει πολύ, ενώ το χειρότερο όλων θεωρείται εκείνο της Κατμαντού, στο Νεπάλ.

La Guardia Airport (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ)

 

 

Από την άλλη οι επιβάτες σημειώνουν ότι σε κάποια όπως το Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού «φεύγεις την άλλη μέρα», λόγω της πολυκοσμίας ή χάνεις τη βαλίτσα σου. Σε κάποια πάλι φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί μπορεί να σου τα κλέψουν και αυτά. Βάσει λοιπόν των σχολίων, στην τελική δεκάδα των χειρότερων του κόσμου...

Madrid-Barajas (Μαδρίτη, Ισπανία)

 

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ