Τι σκέφτονται οι γυναίκες στο σεξ; Όλα όσα έχετε αναρωτηθεί αλλά δεν μάθατε ποτέ

Το περιοδικό Women’s Health ζήτησε από τις αναγνώστριές του να περιγράψουν τι περνάει από το μυαλό τους την ώρα που κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους. 

Και οι απαντήσεις τους ίσως μας δίνουν μια πολύ καλή προοπτική για το τι συμβαίνει ακριβώς στο γυναικείο μυαλό την… ιερή εκείνη στιγμή.

 

Ωραία χέρια…
Δόθηκαν έξι επιλογές για σημεία του σώματος και χαρακτηριστικά που κάνουν τις γυναίκες να τρελαίνονται, και το 30% των αναγνωστριών έβαλαν στην κορυφή τα μεγάλα, μυώδη χέρια. Οι φαρδιές πλάτες και ώμοι ήρθαν δεύτεροι, στο 25%. Όσον αφορά τους “φέτες” κοιλιακούς, μόλις 6% των γυναικών τους έβαλαν στην πρώτη θέση της λίστας τους. Συνεπώς, αγόρια, πιο συχνά ασκήσεις δικεφάλων στο γυμναστήριο.

Γιατί βρωμάει η ανάσα σου;
Στον αντίποδα, πάλι, με τα πράγματα που κάνουν τις γυναίκες να χάνουν όλη την όρεξή τους για σεξ, η βρωμερή αναπνοή ήταν στο #1. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε τι έχετε φάει προτού βρεθείτε, ή έχετε πάντα μια τσίχλα με μέντα πρόχειρη, για δροσερή αναπνοή (και καυτά φιλιά). 

Τι μου είπες;
Πολλές από τις συμμετέχουσες αποκάλυψαν πως το να τους μιλάνε βρώμικα και περιγραφικά τις αποσυντονίζει από το να φτάσουν σε οργασμό. Τι θα ήθελαν να ακούνε; Ανάσες και φωνές ευχαρίστησης. Φαίνεται πως ακόμα και ένα μουγκρητό μπορεί να τις ερεθίσει πιο πολύ από μία πορνογραφική περιγραφή του τι σκοπεύεις να της κάνεις, γι’ αυτό keep it simple!

Ρώγες. Έχω ρώγες. Αυτές είναι οι ρώγες μου!
Φαίνεται πως πολλοί άντρες αγνοούν την ύπαρξή τους. Ο ερεθισμός τους μπορεί να προκαλέσει αισθήσεις παρόμοιες με τον ερεθισμό της κλειτορίδας σε αρκετές γυναίκες (συγκεκριμένα, στο 40% των γυναικών που απάντησαν). Ασχοληθείτε λοιπόν περισσότερο με το στήθος της.

Αργά. Σταθερά. Με διάρκεια.
Μία στις τέσσερις γυναίκες δηλώνει δυσαρεστημένη με την διάρκεια του στοματικού. Και, τις περισσότερες φορές, η συμβουλή που θα έδιναν στους συντρόφους τους είναι να το κάνουν πιο αργά και πιο ευγενικά. Αντί να ορμάτε κατευθείαν στην κλειτορίδα, κάντε μία… προθέρμανση. Ξεκινήστε με αργές, κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα και την γλώσσα σας, πειράζοντάς την, μέχρι να σας ζητήσει να αυξήσετε την ένταση. Ή να το καταλάβετε από τις αντιδράσεις της…

Κάνε ό,τι θες και άσε με να το απολαύσω…
Μόλις 29% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως προτιμούσαν να είναι από πάνω. Οι περισσότερες από τις μισές, όμως, είπαν πως τους αρέσει ο άντρας να έχει κυριαρχικό ρόλο στο κρεβάτι. Επιστροφή, λοιπόν, στο ιεραποστολικό, και βαθιές, σταθερές και “σκληρές” εισχωρήσεις, που θα την ανάψουν και θα την βοηθήσουν να τελειώσει πιο γρήγορα.

Χριστέ μου, όχι ακόμα!
Τα καλά νέα είναι πως 70% των αναγνωστριών δήλωσαν ευχαριστημένες με το πόσο “άντεχε” ο σύντροφός τους στο σεξ. Τα κακά νέα είναι πως ακόμα και αν δεν είναι ευχαριστημένη, δύσκολα θα το πάρεις χαμπάρι. Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να καταλάβουν από νωρίς αν θα φτάσουν σε οργασμό, και πολλές φορές προσποιούνται για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Κι εκεί πρέπει να χρησιμοποιήσετε την γλώσσα σας… για την επίσημή της λειτουργία: ενώ την φιλάτε, ρωτήστε την τι θέλει να της κάνετε.

Οκέι, υποθέτω θα φαντασιωθώ
Σχεδόν οι μισές γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με διάσημους, λέει μια νέα μελέτη. Σίγουρα, και οι άντρες το κάνουν, αλλά φαίνεται πως στις γυναίκες λειτουργεί σαν χαλαρωτικό που τις βοηθάει να ερεθιστούν πιο εύκολα. Με έναν περίεργο τρόπο, το να φαντασιώνονται κάποιον άσχετο, μπορεί να τις κάνει να απολαύσουν περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό τους. 

Και τώρα θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου
Αν την δείτε να χαμηλώνει το χέρι της για να αγγίξει τον εαυτό της—μην προσβληθείτε. 19% των αναγνωστριών δήλωσε πως σχεδόν πάντα θα… βάλουν το χεράκι τους. Σχεδόν το 50% το κάνει με κάπως λιγότερη συχνότητα, και λιγότερο από 10% συγκρατιέται. Το ζήτημα είναι ένα: αν ερεθίσει τον εαυτό της ενώ κάνετε σεξ, δεν σημαίνει πως κάνετε κάτι λάθος, ούτε αναγκαστικά πως χρειάζονται κάτι παραπάνω. Θα περάσετε και οι δύο καλύτερα…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ